Elektronski pikado

Prikazuje se svih 14 rezultata

Elektronski pikado

Ovdje ćete pronaći sva elektronska pikada iz asortimana flink.hr.

Elektronska pikado ploča se još naziva i aparat za pikado, pikado kabinet soft tip dart ili samo pikado, a prikladna je za tzv. soft tip strelice za pikado (pikado strelice s mekim vrhom).

Želite li naručiti elektronski pikado? provjerite našu ponudu pikado strelica i pikado ploča poznatih svjetskih brandova Karella i Echowell kako biste bili potpuno opremljeni i spremni za početak igranja pikada!

Kućni elektronski pikado

Kućni elektronski pikado je vrlo jednostavan za upotrebu, a k tome je i praktičan, jer ploča često sama zbraja bačene bodove. Pomoću integriranog displeja možete odmah vidjeti broj bodova koji proizlaze iz vaših bacanja i koliko vam bodova još nedostaje. Kod većine kućnih elektronskih pikada možete birati između nekoliko varijanti igre. Ove igre se često mogu igrati s više igrača u isto vrijeme.

Plastične strelice za pikado

Strelice s mekim vrhom posebno su popularne u azijskim zemljama, ali su raširene i u Europi, pa tako i kod nas u Hrvatskoj. Potražnja je naravno veća u Njemačkoj, Belgiji i Francuskoj. Meke strelice za pikado idealne su i za djecu. Plastični vrh čini ove strelice mnogo sigurnijima od čeličnih.

Koji pikado kupiti?

Elektronske ploče za pikado ili aparati za pikado prikladni su samo za korištenje mekih pikado strelica  i djeca ga često igraju. Jedna od prednosti elektronske ploče za pikado je to što one broje i prikazuju trenutni rezultati. Osim toga, rezultati se često najavljuju – ponekad čak i originalnim glasovima poznatih pozivatelja poput Russa Braya. Često postoji i mogućnost igranja protiv računala. Ova je značajka savršena za osobni trening. Ako želite igrati protiv svojih prijatelja, to je također moguće – neke elektronske pikado ploče omogućuju pikado turnire s do 16 igrača. Važno pitanje koje si roditelji često postavljaju je može li se glasnoća pikado ploča podešavati – ovdje je odgovor jasno da.

Elektronski pikado akcija

Pikado ploče možete pronaći u našem širokom asortimanu. Nudimo visokokvalitetne pikado ploče za meke strelice (soft dart) vodećih svjetskih proizvođača pikado ploča i opreme: Karella i Echowell.

Ako želite naručiti elektronski pikado, možete birati između pikado ploča za turnice, profesionalnih pikada i kućnih elektronskih pikada za zabavu i trening.

Zahvaljujući posebno brzoj otpremi i sigurnom pakiranju, možete brzo i jednostavno početi igrati pikado.

Zbog velikog izbora pikado ploča raznih proizvođača na tržištu, u konačnici o vama ovisi koje ćete značajke cijeniti i koja će biti vaša sljedeća pikado ploča. Rado ćemo vas savjetovati o svim vašim pitanjima o pikado pločama.

14