Babolat Pure Aero Lite

SALE
-9%
 • Pure Aeor Lite 1
 • Pure Aeor Lite 4
 • Pure Aeor Lite 3
 • Pure Aeor Lite 2

Babolat Pure Aero Lite

192,32 (s PDV-om)

SKU: N/A

Predstavljamo vam najlakšeg člana obitelji Pure Aero. Ovaj reket nudi preciznost spina istovjetnu  standardnom Pure Aero reketu, ali uz manju težinu i nešto jednostavnije korištenje.

S postavljenim žicama teži svega 286 grama, pa je Pure Aero Lite idealan je za igrača koji želi brzo njihajući reket s lakim ciljanjem u punom zamahu. To bi također trebalo funnkcionirati kod ambicioznog početnika koji želi reket koji će utjecati na daljnje poboljšanje igre.

Kao i prethodna generacija, Pure Aero Lite dolazi s FSI Spin tehnologijom, koja ima širi razmak između žica zajedno s većim rupama u otvoru u 6 i 12 sati (za pojačano pomicanje žica i snažniji “snapback”.

Rezultat je reket koji čvrsto stisne loptu prije nego što je izbaci iz nabijene žice. Kao i kod ostalih članova obitelji Pure Aero, Babolat je u 3 i 9 sati premjestio Cortex prigušujući materijal na glavu, što je rezultiralo malo mekšim osjećajem udara. Ovaj model također koristi Aeromodularnu tehnologiju  koja pomaže smanjiti otpor zraka.

Od osnovne linije, Pure Aero Lite ne samo da se ugodno osjeća pri čvrstim udarcima, već također pruža izuzetan spin i omogućuje ciljanje u punom zamahu. Iako nije toliko stabilan kao teži Pure Aero modeli, ravnoteža ovog reketa daje impresivnu stabilnost u svojoj težinskoj klasi.

Također sadrži i vrstu upravljivosti koja je potrebna igračima koji ubrzavaju igru kako bi generirali veću brzinu i spin. Kao i kod prethodne generacije, mala težina ovog reketa je prednost na mreži gdje izvrsno igra na brzim razmjenama.

U konačnici, sa svojim jednostavnim korištenjem  Pure Aero Lite ostaje očiti izbor za igrače koji dalje razvijaju svoju igru i žele jednostavan pristup brzini i spinu.

Isporuka reketa bez žica.

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Tehnički podaci:

 • Težina: 270 g
 • Sastav: grafit
 • Veličina glave: 645 cm2 / 100 sq. in
 • Dužina: 68,5 cm / 27 in
 • Balans: 330 mm
 • Raspored žica: 16 / 19
 • Preporučene žice: RPM Blast / X Cel
 • Preporučena napetost: 22 – 26 kg
 • Preporučeni grip: Syntec Team
 • Isporuka: bez žica

 

Aeromodularna tehnologija

Aerodinamični oblik okvira reketa za maksimalan prodor glave reketa u zrak i više spina.

 

Cortex Pure Feel

Za ovu verziju Cortex tehnologije Babolat se udružuje s tvrtkom zvanom SMAC koja isporučuje tanku viskoelastičnu gumu koja je jedinstveno prilagođena apsorbiranju udarnih vibracija. Materijal se stavlja unutar okvira između slojeva ugljika. Osim što dodaje udobnost, Babolat je dizajnirao ovu tehnologiju materijala kako bi pružio sjajan zvuk pri udaru, uz čišći i izravniji osjećaj. Specifično mjesto ove tehnologije razlikuje se od obitelji reketa.

 

Woofer sustav

Prvi dinamički sustav koji čini interakciju između okvira i žica kada se udara lopta.

Time se produžuje vrijeme kontakta između žica i lopte za bolji osjećaj i udobnost.

 

FSI spin

povećani razmak na pozicijama između 5. do 12. žice za više pokreta i veći spin kod udaraca.

 

Carbon PLY Stabilizer

tehnologija stvorena u suradnji s Chomaratom, francuskim stručnjakom za automobile i zrakoplovstvo, a koristi se u biciklima i skijama. Dodan grlu reketa, Carbon Ply donosi više stabilnosti i preciznosti vašim potezima.

 

 

Težina N/A
Brand

Veličina glave

645 cm2

Grip

Grip 1, Grip 2, Grip 3

Težina reketa

do 270 grama

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.