Babolat Pure Aero Team

 • Babolat Pure Aero Team
 • Babolat Pure Aero Team
 • Babolat Pure Aero Team
 • Babolat Pure Aero Team
 • Babolat Pure Aero Team

Babolat Pure Aero Team

1.499,00kn (s PDV-om)

SKU: N/A

Igračima koji traže eksplozivan reket s velikom snagom i dodatnim spinom trebalo bi se svidjeti ovo ažuriranje za Pure Aero Team. S 301 grama sa žicama i zamahom ispod 310 (RDC), ovaj reket ubrzava brže od standardnog Pure Aero. Kao rezultat toga, igrači će lakše generirati brzinu udara koja je potrebna za stvaranje učinkovitog tempa i spina.

Kao i prethodna generacija, ovaj reket ima FSI Spin tehnologiju koja ima širi razmak između križeva radi čvršćeg hvatanja i udaranja lopte. Uz to, Babolat je proširio rupice za žice kod 12 i 6 sati, dajući žicama veći raspon pokreta kako bi se povećao povratni udar i spin.

Babolat je također premjestio Cortex Pure Feel prigušujući materijal na glavu u 3 i 9 sati, što je rezultiralo malo mekšim osjećajem udarca. Od osnovne linije, Pure Aero Team osjeća se brzo, čvrsto i točno. Iako mu nedostaje stabilnost standardnog Pure Aero-a, ubrzanje ovog reketa i prilagodljiv odziv pružit će vam mogućnost da udarate lopte koje visoko odskaču i „eksplodiraju“ na terenu.

Na mreži se ovaj reket izvanredno lako pomiče u položaj, što ga čini izvrsnim za reakcijske i povratne lopte ili prilikom zakucavanja. Ima i dovoljno snage za završne bodove.

Prilikom vraćanja servisa, Pure Aero Team dolazi brzo, olakšavajući postavljanje reketa uz težak prvi servis ili napad na drugi servis. U konačnici, s ovim ažuriranjem Pure Aero Team-a, Babolat je uspio stvoriti oružje za pucanje za srednje dobre igrače koji žele ubrzati ritam i spin. Činjenica da se osjeća ugodnije od prijašnjih generacija lijep je bonus.

Isporuka reketa bez žica.

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Podijeli sadržaj:Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Tehnički podaci:

 • Težina: 285 g
 • Sastav: grafit
 • Veličina glave: 645 cm2 / 100 sq. in
 • Dužina: 68,5 cm / 27 in
 • Balans: 320 mm
 • Raspored žica: 16 / 19
 • Preporučene žice: RPM Blast / X Cel
 • Preporučena napetost: 22 – 26 kg
 • Preporučeni grip: Syntec Team
 • Isporuka: bez žica

 

Aeromodularna tehnologija

Aerodinamični oblik okvira reketa za maksimalan prodor glave reketa u zrak i više spina.

 

Cortex Pure Feel

Za ovu verziju Cortex tehnologije Babolat se udružuje s tvrtkom zvanom SMAC koja isporučuje tanku viskoelastičnu gumu koja je jedinstveno prilagođena apsorbiranju udarnih vibracija. Materijal se stavlja unutar okvira između slojeva ugljika. Osim što dodaje udobnost, Babolat je dizajnirao ovu tehnologiju materijala kako bi pružio sjajan zvuk pri udaru, uz čišći i izravniji osjećaj. Specifično mjesto ove tehnologije razlikuje se od obitelji reketa.

 

Woofer sustav

Prvi dinamički sustav koji čini interakciju između okvira i žica kada se udara lopta.

Time se produžuje vrijeme kontakta između žica i lopte za bolji osjećaj i udobnost.

 

FSI spin

povećani razmak na pozicijama između 5. do 12. žice za više pokreta i veći spin kod udaraca.

 

Carbon PLY Stabilizer

tehnologija stvorena u suradnji s Chomaratom, francuskim stručnjakom za automobile i zrakoplovstvo, a koristi se u biciklima i skijama. Dodan grlu reketa, Carbon Ply donosi više stabilnosti i preciznosti vašim potezima.

 

 

Brand

Veličina glave

645 cm2

Grip

Grip 1, Grip 2, Grip 3

Težina reketa

271 – 300 grama

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.