Babolat Pure Aero VS

SALE
-11%
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Babolat Pure Aero VS

225,50 (s PDV-om)

SKU: N/A

S korijenima koji sežu sve do Aero Storma iz 2007. godine, Pure Aero VS nastavlja svoju putanju kao verzija koja pruža veću kontrolu od standardnog Pure Aero.

Za 2021. godinu Babolat dodaje malo dodatne mase, deblji grip i veću ravnotežu glave reketa, zadržavajući preciznost spina prethodne generacije. Sa svojom glavom od 630 cm² i uzorkom žica 16×20, kontrola ovog reketa dat će vam dozvolu za veliko zamahivanje (i stvaranje visokih razina snage i spina).

Za ovu verziju reketa Babolat nastavlja sa svojim potpisanim Aeromodularnim snopom, dodajući pritom i svoj Pure Cortex prigušujući materijal u glavu u 3 i 9 sati za malo mekšu igru s dodatnom snagom.

Tehnologija nazvana FSI Spin, koristi širi razmak žica za dodatnu snagu zajedno s duguljastim rupama kod 6 i 12 sati kako bi se maksimiziralo kretanje žica i snaga udarca.

Na podlogama se Pure Aero VS osjeća oštro i kirurški, a novo ojačanje okvira daje malo više stabilnosti i torzije. Brzi osjećaj ne samo da se pretvara u lagan tempo i veliku dodavanje spina, već omogućuje brže reakcije na povrat servisa i na mrežu.

Ovaj reket također sjaji na servisu gdje oduševljava u kontaktu s loptom i stvara dodatni spin.

U konačnici, ovo ažuriranje Pure Aero VS označava sve ispravne okvire. Agresivni igrači u potrazi za brzim i spin-friendly oružjem trebali bi početi ovdje.

Isporuka reketa bez žica.

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Tehnički podaci:

 • Težina: 305 g
 • Sastav: grafit
 • Veličina glave: 632 cm2 / 98 sq. in
 • Dužina: 68,5 cm / 27 in
 • Balans: 324 mm
 • Raspored žica: 16 / 19
 • Preporučene žice: RPM Blast / X Cel
 • Preporučena napetost: 23 – 27 kg
 • Preporučeni grip: Syntec Team
 • Isporuka: bez žica

 

Aeromodularna tehnologija

Aerodinamični oblik okvira reketa za maksimalan prodor glave reketa u zrak i više spina.

 

Cortex Pure Feel

Za ovu verziju Cortex tehnologije Babolat se udružuje s tvrtkom zvanom SMAC koja isporučuje tanku viskoelastičnu gumu koja je jedinstveno prilagođena apsorbiranju udarnih vibracija. Materijal se stavlja unutar okvira između slojeva ugljika. Osim što dodaje udobnost, Babolat je dizajnirao ovu tehnologiju materijala kako bi pružio sjajan zvuk pri udaru, uz čišći i izravniji osjećaj. Specifično mjesto ove tehnologije razlikuje se od obitelji reketa.

 

Woofer sustav

Prvi dinamički sustav koji čini interakciju između okvira i žica kada se udara lopta.

Time se produžuje vrijeme kontakta između žica i lopte za bolji osjećaj i udobnost.

 

FSI spin

povećani razmak na pozicijama između 5. do 12. žice za više pokreta i veći spin kod udaraca.

 

Carbon PLY Stabilizer

tehnologija stvorena u suradnji s Chomaratom, francuskim stručnjakom za automobile i zrakoplovstvo, a koristi se u biciklima i skijama. Dodan grlu reketa, Carbon Ply donosi više stabilnosti i preciznosti vašim potezima.

 

 

Težina N/A
Brand

Veličina glave

630 cm2

Grip

Grip 2, Grip 3, Grip 4

Težina reketa

301 gram i više

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.