Babolat Pure Aero x 6

SALE
-16%
  • 1
  • 2
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3

Babolat Pure Aero x 6

83,48 (628,98 kn) (s PDV-om)

SKU: 751182

Pure Aero x 6 torba ima kvalitetu i funkcionalnost: na samom vrhu ljestvice torbi za tenis!

Izađite poput Rafe sa samopouzdanjem na teniski teren dok nosite Pure Aero x6  torbu.  Idealne je veličine za igrača koji želi biti pripremljen za sve na teniskom terenu.

Ova torba ima dva glavna pretinca, od kojih jedan sadrži izotermalnu zaštitu kako bi vaš reket i žice ostali sigurni od vanjskih elemenata –  svaki pretinac može primiti do 3 reketa.

Postoji vanjski prozračni džep za nošenje cipela ili prljave/ vlažne opreme ili tekstila, dok bočne strane ove torbe imaju po jedan džep s dodatnim unutarnjim organizacijskim značajkama kako bi se vaši manji predmeti bili lako dostupni.

Podesive naramenice ruksaka udobne su i omogućuju jednostavno nošenje, a na vrhu i sredini torbe se nalazi i ručka za lakši prihvat i kretanje.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

· Dva glavna odjeljka za rekete od čega jedan izotermni koji štiti žice reketa od gubitka napetosti; svaki odjeljak može primiti do 3 reketa

· Vanjski, prozračni džep idealan za cipele ili prljavi/vlažni tekstil

· Veliki bočni džepovi s pretincima za organiziranje

· Džepovi na bočnim stranama ruksaka za manje predmete

· Podstavljene i podesive naramenice

· Ručka za nošenje na dnu i vrhu torbe

· Posebne značajke za stvaranje personalizirane oznake

· Boja: crna / žuta

 

Težina 1 kg
Brand

Proizvod

Broj reketa

6

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.