Babolat Pure Aero

SALE
-11%
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Babolat Pure Aero

212,22 (1.598,97 kn) (s PDV-om)

SKU: N/A

Babolat dodaje još jedno poglavlje jednom od najpoznatijih i najpopularnijih reketa u igri. Zove se Pure Aero, a specijaliziran je za proizvodnju snage i spina. Sa nanizanih 318 grama, idealan je za srednje dobre igrače, ali također bi trebao dobro funkcionirati i za naprednog napadača lopte koji traži brzinu i spin igru.

Za ovo ažuriranje, Babolat smanjuje fleksibilnost, dajući ovom krutom reketu malo kontroliraniji i prihvatljiviji odgovor. Babolat je također premjestio Cortex Pure Feel prigušujući materijal na glavu u 3 i 9 sati, što je rezultiralo malo mekšim osjećajem udarca.

Ali nemojte pogriješiti: ovo je još uvijek čvrsto, moderno i živo oružje. Tehnologija potpisa, nazvana FSI Spin, koristi širi razmak žica za dodatni spin, zajedno s duguljastim grometima u 6 i 12 sati kako bi se maksimiziralo pomicanje žica i reakcija na loptu.

Poput igrača koji podržava ovaj reket (Rafael Nadal), i Pure Aero se osjeća brzo i eksplozivno od osnovne linije. Swingweight (težine kod zamaha) sredine 320 izvlači lijep kompromis između brzine i stabilnosti, a brzo rukovanje čini ovo izvrsnim reketom za one koji vole juriti na loptu i tjerati protivnika u bijeg.

Na mreži Pure Aero sjajno igra na brzim razmjenama, a ima dovoljno snage da se bodovi završe uz jak udarac. U konačnici Pure Aero ostaje vrlo očit izbor za agresivnije igrače sa osnovne linije koji žele kontrolirati igru tempom i spinom.

Isporuka reketa bez žica.

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Tehnički podaci:

 • Težina: 300 g
 • Sastav: grafit
 • Veličina glave: 645 cm2 / 100 sq. in
 • Dužina: 68,5 cm / 27 in
 • Balans: 330 mm
 • Raspored žica: 16 / 19
 • Preporučene žice: RPM Blast / X Cel
 • Preporučena napetost: 23 – 27 kg
 • Preporučeni grip: Syntec Team
 • Isporuka: bez žica

 

Aeromodularna tehnologija

Aerodinamični oblik okvira reketa za maksimalan prodor glave reketa u zrak i više spina.

 

Cortex Pure Feel

Za ovu verziju Cortex tehnologije Babolat se udružuje s tvrtkom zvanom SMAC koja isporučuje tanku viskoelastičnu gumu koja je jedinstveno prilagođena apsorbiranju udarnih vibracija. Materijal se stavlja unutar okvira između slojeva ugljika. Osim što dodaje udobnost, Babolat je dizajnirao ovu tehnologiju materijala kako bi pružio sjajan zvuk pri udaru, uz čišći i izravniji osjećaj. Specifično mjesto ove tehnologije razlikuje se od obitelji reketa.

 

Woofer sustav

Prvi dinamički sustav koji čini interakciju između okvira i žica kada se udara lopta.

Time se produžuje vrijeme kontakta između žica i lopte za bolji osjećaj i udobnost.

 

FSI spin

povećani razmak na pozicijama između 5. do 12. žice za više pokreta i veći spin kod udaraca.

 

Carbon PLY Stabilizer

tehnologija stvorena u suradnji s Chomaratom, francuskim stručnjakom za automobile i zrakoplovstvo, a koristi se u biciklima i skijama. Dodan grlu reketa, Carbon Ply donosi više stabilnosti i preciznosti vašim potezima.

 

 

Težina N/A
Brand

Veličina glave

645 cm2

Grip

Grip 2, Grip 3, Grip 4

Težina reketa

271 – 300 grama

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.