Babolat Pure Drive junior 25 Girl

SALE
-13%
  • Pure Drive Junior 25 girl

Babolat Pure Drive junior 25 Girl

92,77 (s PDV-om)

SKU: 140422

Tražite li idealnu kombinaciju snage i spina?

Babolat je olakšao pronalaženje vašeg savršenog reketa s Pure Drive Junior 25 ” Girl, koji je dizajniran po poznatoj seriji Pure Drive, definitivno glavnoj temi modernog tenisa.

Budući da je Pure Drive kruti reket izrađen od grafita, pružit će dovoljno spina i snage potrebnih za jake udarce, a pritom zadržavajući dovoljno kontrole da lopta ostane unutar linija.

Sjajan lagani okvir za učenje za natjecatelje koji žele biti agresivni, ovaj se reket preporučuje za juniore od 9 godina koji se pripremaju za prelazak na reket za odrasle.

 

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Tehnički podaci:

  • Težina 240 g / 8.5 oz.
  • Sastav: grafit
  • Veličina glave: 645 cm² / 100 sq. in
  • Dužina: 635 mm / 25 in
  • Balans: 315 mm

Težina N/A
Brand

Veličina glave

645 cm2

Grip

Grip 0, Grip 1

Težina reketa

do 270 grama

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.