Babolat Pure Drive junior 25

SALE
-13%
  • Pure Drive Junior 25

Babolat Pure Drive junior 25

92,77 (698,98 kn) (s PDV-om)

SKU: 140417

Babolat reket Pure Drive jr 25 – Odabir pravog reketa čini igranje tenisa lakšim i zabavnijim.

To je posebno važno u djetinjstvu. Dječji reketi su kraći, lakši i imaju manje veličine ručica od starijih reketa.

Kvalitetniji i skuplji dječji reketi izrađeni su od grafitnih kompozita. Veličine ručica za dječje rekete obično se podudaraju s veličinom reketa.

Svi dječji reketi imaju tvornički izrađene žice koje se rijetko zamjenjuju zbog činjenice da bi se nastava tenisa za mlađu djecu (4-8 godina) trebala izvoditi uz korištenje loptica sa smanjenom kompresijom, a također i zato što djeca ne udaraju lopte tvrde poput odraslih.

Ne zaboravite da je prilikom odabira reketa za dijete, osim njegove dobi, potrebno uzeti u obzir i fizičke uvjete poput visine i težine.

 

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Tehnički podaci:

  • Težina 240 g / 8.5 oz.
  • Sastav: grafit
  • Veličina glave: 645 cm² / 100 sq. in
  • Dužina: 635 mm / 25 in
  • Balans: 315 mm

 

Težina N/A
Brand

Veličina glave

645 cm2

Grip

Grip 0, Grip 1

Težina reketa

do 270 grama

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.