Babolat Pure Drive Plus 2021.

 • Babolat Pure Drive Plus 1
 • Babolat Pure Drive Plus 2
 • Babolat Pure Drive Plus 3
 • Babolat Pure Drive Plus 4
 • Babolat Pure Drive Plus 5
 • Babolat Pure Drive Plus 6
 • Image picture 2

Babolat Pure Drive Plus 2021.

225,50 (s PDV-om)

SKU: N/A

Srednji dobri i napredni igrači u potrazi za izraženom snagom i velikim okretanjem trebali bi voljeti verziju Pure Drive Plus iz 2021. godine.

S 69,8 cm duljine, ovaj reket pruža veći udarac od standardne duljine Pure Drive, što ga čini opasnim u rukama agresivnog osnovnog igrača. Za ovo ažuriranje, Babolat renovira sloj žica pomoću FSI Power Technology, koja uključuje rupe u obliku dijamanta i širi razmak žica.

Rezultat je veća snaga i veći potencijal okretanja. Babolat također ažurira svoj sustav prigušivanja Cortex viskoelastičnim gumenim materijalom za ugodniji osjećaj. Od osnovne linije, Pure Drive Plusom se lako rukuje za reket produžene duljine, što ga čini izvrsnim za pokretanje pobjednika u trku ili postavljanjem prevage brzim udarcima na osnovnu liniju.

Zahvaljujući otvorenijem uzorku žica, zavrtanje dolazi vrlo lako, a lopta napušta sloj žice na višoj putanji (mislite na laganu dubinu). Igrači Topspina koji žele pogoditi lopte koje snažno odskaču s terena trebali bi eksplodirati ovim reketom.

Na mreži Pure Drive Plus nije samo dovoljno brz za razmjene, već će vam pružiti dovoljno snage da s autoritetom završite bodove. Produljena duljina čini ovaj reket iznimno opasnim kod servisa, gdje ćete pronaći vrlo jednostavan pristup snazi.

Iako se ovaj reket ne pojavljuje baš često kao standardni Pure Drive, iskusni igrači pronaći će dovoljno brzine da poduzmu velike, agresivne rezove kod povrata servisa. Nudeći malo više udobnosti, i bolje mogućnosti spina od prethodne verzije, Pure Drive Plus 2021. ostaje vrlo solidna opcija za srednje dobre i napredne igrače.

Isporuka reketa bez žica.

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Tehnički podaci:

 • Težina: 300 g
 • Sastav: grafit
 • Veličina glave: 645 cm2 / 100 sq. in
 • Dužina: 69,8 cm / 27,5 in
 • Balans: 320 mm
 • Raspored žica: 16 / 19
 • Preporučene žice: RPM Blast / X Cel
 • Preporučena napetost: 23 – 27 kg
 • Preporučeni grip: Syntec Team
 • Isporuka: bez žica

 

SNAGA

Želiš snagu, prestani se osvrtati oko sebe. Bez obzira na vašu razinu vještine, snaga je ono što je ovaj reket učinilo ikonskim. Ne samo da se široko koristi na Touru, već je ovo i jedan od najprodavanijih reketa svih vremena zbog svoje svestranosti koja donosi snagu na dlanu svakog igrača.

 

EKSPLOZIVNOST

Voljeli biste da imate dodatnu snagu kada situacija postane zahtjevna? Stiže eksplozivnost!

Kad je intenzitet visok, možete se osloniti na svoj reket da učini točno ono za čim čeznete: proizvesti ubojiti udarac, čak i kada loptu udarate izvan centra reketa.

Razvijen je novi izgled koji će učiniti upravo to, izmamiti osmijeh na vaše lice … i smiješak na protivnikovu.

 

OSJEĆATI

Trebate osjetiti, sada osjetite razliku. Da, osjećaj je važan čak i u moćnom okviru. Svi razumijemo da ako ne možete kontrolirati svoj udarac, snaga je besmislena.

Pripremite se za novo iskustvo koje ćete ne samo osjetiti već i čuti kroz ovaj jedinstveni zvuk pri udaru lopte.

 

HTR SUSTAV

Sustav HRT (High Torsional Rigidy) sustav visoke torzijske krutosti nova je kompozicija za postavljanje u okvir reketa za povećanu krutost kako bi se proizveli eksplozivni dobitnici.

 

SWX ČIST OSJET

Nova tehnologija koja uključuje vrhunski sustav filtracije vibracija integriran u okvir reketa, pruža neusporediv osjećaj udarca lopte i jedinstveni zvuk kod svakog udarca.

 

ELIPTIČNI OKVIR

Eliptična struktura okvira s optimalnim otporom i ukupnom krutošću za fenomenalnu snagu.

 

 

Težina N/A
Brand

Veličina glave

645 cm2

Grip

Grip 2, Grip 3

Težina reketa

271 – 300 grama

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.