Babolat Pure Drive Tour 2021.

SALE
-10%
 • Babolat Pure Drive Tour 2021_1
 • Babolat Pure Drive Tour 2021_2
 • Babolat Pure Drive Tour 2021_3
 • Babolat Pure Drive Tour 2021_4
 • Image picture 2

Babolat Pure Drive Tour 2021.

202,93 (1.528,98 kn) (s PDV-om)

SKU: N/A

Neki to nazivaju definicijom moći. Vi ćete to nazvati svojom nepravednom prednošću. Mi to zovemo čista snaga.

Babolat je pokrenuo Pure Drive 1994. godine i brzo postao mjerilo za snagu.

Od osnovne linije, Pure Drive Tour osjeća se brzo i eksplozivno zbog svoje težine. Kao rezultat, neprimjetno se kreće od razmjene teškim loptama do pobjednika u sprintu.

Kao što smo pronašli kod standardnog Pure Drive-a, novo prošireni uzorak žica ovog reketa nudi vrlo jednostavan pristup okretanju uz veću putanju hica. Ne samo da će vam ovo olakšati držanje lopte nisko, već će vam omogućiti i jako udaranje teških lopti koje visoko odskaču. Na mreži Pure Drive Tour djeluje brzo, čvrsto i živo. Blok-voleji se otpuštaju dobrim tempom i dubinom, a dovoljno je snage za onaj dodatnu jačinu udarca.

Agresivni igrači naći će dobru kombinaciju snage i okreta.  Uz neka impresivna ažuriranja osjećaja i snage, Pure Drive Tour i dalje je izvrsna opcija za srednje i napredne igrače koji traže visoke razine tempa i okreta.

Isporuka reketa bez žica.

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Tehnički podaci:

 • Težina: 315 g
 • Sastav: grafit
 • Veličina glave: 645 cm2 / 100 sq. in
 • Dužina: 68,5 cm / 27 in
 • Balans: 315 mm
 • Raspored žica: 16 / 19
 • Preporučene žice: RPM Blast / X Cel
 • Preporučena napetost: 23 – 27 kg
 • Preporučeni grip: Syntec Team
 • Isporuka: bez žica

 

SNAGA

Želiš snagu, prestani se osvrtati oko sebe. Bez obzira na vašu razinu vještine, snaga je ono što je ovaj reket učinilo ikonskim. Ne samo da se široko koristi na Touru, već je ovo i jedan od najprodavanijih reketa svih vremena zbog svoje svestranosti koja donosi snagu na dlanu svakog igrača.

 

EKSPLOZIVNOST

Voljeli biste da imate dodatnu snagu kada situacija postane zahtjevna? Stiže eksplozivnost!

Kad je intenzitet visok, možete se osloniti na svoj reket da učini točno ono za čim čeznete: proizvesti ubojiti udarac, čak i kada loptu udarate izvan centra reketa.

Razvijen je novi izgled koji će učiniti upravo to, izmamiti osmijeh na vaše lice … i smiješak na protivnikovu.

 

OSJEĆATI

Trebate osjetiti, sada osjetite razliku. Da, osjećaj je važan čak i u moćnom okviru. Svi razumijemo da ako ne možete kontrolirati svoj udarac, snaga je besmislena.

Pripremite se za novo iskustvo koje ćete ne samo osjetiti već i čuti kroz ovaj jedinstveni zvuk pri udaru lopte.

 

HTR SUSTAV

Sustav HRT (High Torsional Rigidy) sustav visoke torzijske krutosti nova je kompozicija za postavljanje u okvir reketa za povećanu krutost kako bi se proizveli eksplozivni dobitnici.

 

SWX ČIST OSJET

Nova tehnologija koja uključuje vrhunski sustav filtracije vibracija integriran u okvir reketa, pruža neusporediv osjećaj udarca lopte i jedinstveni zvuk kod svakog udarca.

 

ELIPTIČNI OKVIR

Eliptična struktura okvira s optimalnim otporom i ukupnom krutošću za fenomenalnu snagu.

 

 

Težina N/A
Brand

Veličina glave

645 cm2

Grip

Grip 2, Grip 3

Težina reketa

271 – 300 grama

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.