Babolat RPM Power 200 m

  • 243139-336_marron_1_2_Mala

Babolat RPM Power 200 m

172,41 (1.299,02 kn) (s PDV-om)

SKU: 243139

Predstavljamo RPM snagu! Ovaj trajni monofilament, koji se preporučuje srednjim i naprednim igračima s dugim, brzim potezima, ima iznadprosječnu udobnost za poligon temeljen na poli. Nudeći malo više pop-a od RPM Blast-a, ovaj je niz odličan za one koji vole voziti loptu kroz teren.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Dostupne debljine žice: 1,3 mm

Boja: smeđa

Duljina: 200 metara

 

Težina 1 kg
Brand

Debljina žice

1,3 mm

Duljina žice

200 metara

Boja žice

Smeđa

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.