Babolat SG Spiraltec 200 m

  • spiralteckblack_Mala_Mala_Mala

Babolat SG Spiraltec 200 m

76,85 (579,03 kn) (s PDV-om)

SKU: N/A

Babolat žica Sg Spiraltek ima kombiniranu građu mono i multifilamenta.

U jezgri same žice nalazi se jedna deblja poliamidna nit koja žici daje dugotrajnost. Oko centralne jezgre nalazi se nekoliko filamenta koji omogućuju mekoću a u igri daju snagu. Ovakva žica, tzv. wrap izvedba ima dvostruki zaštitni površinski sloj koji umanjuje trenje između okomitih i vodoravnih žica. Namjenjena je rekreativcima kojima žica u igri često puca.

Debljina 1.25 ima maksimalnu tenziju špananja 28 kg.

Debljina 1.30 ima maksimalnu tenziju špananja 30 kg.

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Dostupne debljine žice: 1,25 i 1,3 mm

Boja: crna

Duljina: 200 metara

Brand

Debljina žice

1,25 mm, 1,3 mm

Duljina žice

200 metara

Boja žice

Crna

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.