Badminton set za 4 igrača “4 Attacker Plus”

SALE
-25%
  • 449406_4-AttackerPlus_Set
  • 449406_4-AttackerPlus_Set_Verpackung
  • 449406_4AttackerPlus_Set_Image_1_mit_Logo
  • 449406_4AttackerPlus_Set_Image_2_mit_Logo
  • 449406_4AttackerPlus_Set_Image_5_mit_Logo

Badminton set za 4 igrača “4 Attacker Plus”

39,68 (298,97 kn) (s PDV-om)

SKU: 449406

Poznati njemačko-britanski brand Talbot-Torro poznat je po velikom izboru kvalitetnih reketa za badminton i pripadajuće opreme. Set 4-Attacker Plus impresionira svojom opsežnom i kompletnom opremom: 4 robusna reketa izrađena od kaljenog čelika. Glava i osovina reketa povezani su visokokvalitetnim, stabilnim, izdržljivim i potpuno zatvorenim T-dijelom koji se ne može saviti.

Reketi su izrađeni od čvrste, izdržljive i elastične Lawntex strune debljine 0,8 mm, tako da loptice ne može zaglaviti u niti.

Komplet uključuje kompletan set mreže koji uključuje stupove, užad i klinove, kao i 3 plastične loptice za badminton sa plutenom podlogom spakirana u stabilnu kutiju (nema više zgniječenih loptica). Sve je spakirano u kvalitetnu torbu s patentnim zatvaračem i naramenicom podesivom po dužini.

Raspoloživost: nema na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Set sadrži:

·         4 robusna i čvrsta reketa

·         Reketi su postavljeni sa izdržljivom i elstičnom Lawntex strunom debljine 0,8 mm

·         Komplet mreža (stupovi, mreža, užad i plastične klinove)

·         3 plastične loptice

·         Sve upakirano u kvalitetnu torbu s patentnim zatvaračem i podesivim naramenicom

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.