Bisaga 3 u 1, Rhinowalk

 • Bisaga 3 u 1, Rhinowalk
 • Bisaga 3 u 1, Rhinowalk
 • Bisaga 3 u 1, Rhinowalk
 • Bisaga 3 u 1, Rhinowalk
 • Bisaga 3 u 1, Rhinowalk
 • Bisaga 3 u 1, Rhinowalk
 • Bisaga 3 u 1, Rhinowalk

Bisaga 3 u 1, Rhinowalk

275,00kn (s PDV-om)

SKU: E20655
 • Materijal: 1680D poliester. Veličina: 30 * 17 * 32 cm (bisage x 2 komada), 37 * 16 * 40 cm (ruksak x 1 komad). Ukupna težina 1,9 kg.
 • Fleksibilna montaža: pomoću 6 kopči torbe se spajaju u jednu cjelinu. Nakon razdvajanja mogu se koristiti odvojeno kao dvije torbe na rame i jedan ruksak.
 • Veliki kapacitet: volumen nakon kombinacije je 70 L, što vam pruža sasvim dovoljno prostora i za duža putovanja.
 • Primjena: Vožnja na velikim i srednje velikim udaljenostima, svakodnevno putovanje na posao. Sadrži kišni pokrov, tako da se može koristiti i po kiši.
 • Ukupna težina 1,9 kg.

 

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Podijeli sadržaj:Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Bisaga 3 u 1 marke Rhinowalk.

Ukupan volumen (sve tri bisage) je 70 litara.

Brand

Vrsta proizvoda

Boja

O Rhinowalku

Rhinowalk je brand specijaliziran za proizvodnju biciklističkih torbi i bisaga izrazite kvalitete. Osnovni cilj Rhinowalka je omogućiti korisnicima da se usredotoče na samu vožnju, bez vanjskih utjecaja. Koristiti jednostavan dizajn za rješavanje složenih problema. Dizajnirati proizvode vrhunskih performansi s fokusom na na biciklizam.

Osnivač marke RHINOWAK ima višegodišnje iskustvo industrijskog dizajna i bavi se dizajnom kovčega i torbi više od 10 godina. Zaljubljenost u sve vrste bicikala, od kućnog običnog bicikla do sklopivog bicikla, brdskog bicikla ili profesionalnog cestovnog bicikla pretvorio je u misiju obogaćivanja osjećaja slobode prilikom vožnje vašeg ljubimca na 2 kotača.

RHINOWALK  proizvodi namijenjeni su onima koji hodaju otvorenih očiju kroz svijet, a ponekad i po oblacima – jednostavno i lako….

Robna marka RHINOWALK od stvaranja do danas inzistira na stavu, prenoseći duh fokusa na stvaranju dobrog proizvoda.

Zbog ljubavi prema biciklizmu, te znatiželjnom i otvorenom duhu Rhinowalk dizajnerski tim uvijek teži napretku i promjeni postojećih dizajna. Kombinacija vlastite proizvodnje te ljubav prema biciklizmu i dizajnu rezultira biciklističkim torbama za one koji vole biciklističke ture po gradu ili idu na duža putovanja biciklom.

Naš dizajn: fokus na koncizan stil i usmjerenost na ljude, na prvom su mjestu izvedba proizvoda i iskustvo.

Naša tehnologija: uvijek se pridržavati visokih standarda tehnologije za poboljšanje kvalitete proizvoda.

Naš cilj: budite sigurni u naše proizvode i kada ih koristite u surovim uvjetima.

Video Rhinowalk

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

1