Donic Spinmax 900 | novorazvijene gume Spinmax 2,1 mm

SALE
-17%
  • Reket za stolni tenis Donic Spinmax 900_1
  • Reket za stolni tenis Donic Spinmax 900_2
  • Reket za stolni tenis Donic Spinmax 900_5
  • Reket za stolni tenis Donic Spinmax 900_4
  • Reket za stolni tenis Donic Spinmax 900_3
  • Reket za stolni tenis Donic Spinmax 900_6

Donic Spinmax 900 | novorazvijene gume Spinmax 2,1 mm

43,89 (330,69 kn) (s PDV-om)

SKU: 754415

Reket za stolni tenis Donic Spinmax  900

vrhunski je model u ovoj seriji i opremljen je velikim brojem tehnologija koje osiguravaju optimalnu zabavu igranja i vrlo učinkovito prenose vlastitu tehniku ​​igranja na loptu. Ovaj reket sa svojom visokokvalitetnom opremom dizajniran je za ambicioznog sportaša amatera, ali je pogodan i za prelazak na natjecateljski sport.

Bez kompromisa kod drva i kvalitete hvata, ovaj vrhunski model također je opremljen novorazvijenom gumom Donic Spinmax, koju je odobrio ITTF, koja generira dodatnu snagu zahvaljujući svojoj spužvi debljine 2,1 mm (između gume i drveta).

Gume i drvo

Površinu gume odlikuje izvrsno prianjanje i maksimalan spin i podržava sve zamislive tehnike igranja.  Takozvana ERGO ručka sa zaobljenim, tekućim prijelazom između ručke i gume leži mnogo bolje u ruci od klasičnih ručki i izbjegava točke pritiska na kažiprstu, jer ova složena konstrukcija izbjegava oštre rubove.

Ova tehnologija iz natjecateljskih sportova sada je našla primjenu i kod naprednih rekreativnih reketa  i tako omogućuje super brzu promjenu iz forhenda u bekhend (i obrnuto).

Korištene tehnologije

PLS tehnologija (Power Light System) čini ručku lakšom, s obzirom da je šuplja, i samim time težište prebacuje na drvo reketa sa gumama: rezultat je izvrsno rukovanje s poboljšanom snagom u isto vrijeme. Mnogi igrači smatraju i da je malo izravniji osjećaj igre vrlo ugodan.

Tehnologija AVS (Anti Vibration System), koja je također ugrađena između gume i ručke, osjetno smanjuje vibracije i oscilacije i tako omogućuje igru ​​bez umora s puno kontrole i optimalnim povratnim informacijama.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Donic  Spinmax 900 – karakteristike

·         Vrhunski reket za stolni tenis

·         Top nivo kvalitete 900

·         Konkavna ručka

·         za ambiciozne rekreativce ili za prelazak na natjecateljski sport

·         5 slojno lamelirano drvo

·         FSC (Forest Stewardship Council) certificirano drvo iz kontroliranog održivog uzgoja

 

Tehnologije

AVS – sustav protiv vibracija

Sustav protiv vibracija sustav je za apsorbiranje udara koji je razvio Schildkröt. AVS nudi poboljšanu kontrolu lopte i smanjene vibracije uzrokovane energijom udara lopte zahvaljujući dva posebna mekana sloja koja su laminirana između gume i ručke. Kao rezultat toga, AVS povećava preciznost udaraca i za obrambeni i za napadački stil igre.

 

ERGO – Ergonomic ručka (drvo)

Ergo ručka anatomski savršeno odgovara. Ruka, ručka i reket kao da je jedno! Zaobljeni oblik Ergo dijela smanjuje pritisak u ruci i pruža posebno ugodan osjećaj ručke.

 

PLS – Power Light System

Šupljina u ručki sustava Power Light smanjuje ukupnu težinu ručke i prenosi težište prema gumi / drvetu reketa, nudeći tako mnogo više snage i brzine uz zadržavanje izvrsne kontrole.

 

Donic Top Team 900 – brzi pregled

Guma:                  Donic Schildkröt Alpha Slick – odobrena od ITTF-a

Debljina spužve: 2,1 mm

Tip igrača:           napadačka igra

Brzina:                  100

Spin:                     100

Kontrola:             60

 

Više informacija o tvrtki Donic Schildkröt

Više informacija o stolovima, reketima i ostaloj opremi za stolni tenis možete pogledati na web stranici Donic Schildkröt.

Od 2000. godine snage pojedinih marki Donic i Schildkröt spojene su u tvrtku Donic-Schildkröt. Na taj način je došlo do spajanja jedne od najuspješnijih svjetskih marki u sektoru natjecateljskog stolnog tenisa Donic i tvrtke Schildkröt, vodeće svjetske marke stolnog tenisa za slobodno vrijeme.

Donic-Schildkröt nudi vam pravi izbor materijala za savršenu interakciju između loptice i reketa. Nagrađivani Carbotec reketi od ugljika i reketi s certifikatom FSC® samo su primjeri potpuno novih inovacija kojima Donic-Schidlkröt revolucionira svijet stolnog tenisa.

Donic ne sponzorira samo legende stolnog tenisa kao što su Jan-Owe Waldner ili Jörgen Persson, već i mnoge mlade, perspektivne igrače širom svijeta.

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.