Drvo stolnoteniskog reketa andro TP_Ligna CO OFF

 • Drvo za reket za stolni tenis andro TP Ligna CO OFF_1 – Copy
 • Drvo za reket za stolni tenis andro TP Ligna CO OFF_2
 • andro table tennis blades season 2021/2022
 • andro table tennis blades season 2021/2022

Drvo stolnoteniskog reketa andro TP_Ligna CO OFF

149,95 (s PDV-om)

SKU: 100.016.002

drvo stolnoteniskog reketa andro TP_Ligna CO OFF – made in Germany

TP_LIGNA je kratica za Premium, od A do Ž, i vrhunska je investicija u vašu kvalitetu igranja. Ergonomski 3D oblik konkavnih ručki izrađenih od najfinijeg drva omogućuje spajanje ruke i reketa u jedno.

Samo još u izradi violina možete pronaći usporedive piljene furnire u tvorničkoj kvaliteti.

Karbonsko drvo s jedinstvenom kombinacijom snage, izravnog, kristalno čistog dodira i osjetljive povratne informacije o loptici.

Za moćnu topspin igru ​​s ciljem izravnog postizanja pogodaka.

 • Proizvođač: andro
 • Masa (grama): 95
 • Materijal: Puno drvo
 • Broj slojeva: 5+2
 • Brzina: 94
 • Kontrola: 103
 • Čvrstoća: 99
 • Način igre: OFF (napadački)
 • Oblik drške: konkavan

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Drvo stolnoteniskog reket andro

Drvo stolnoteniskog reketa andro TP-Ligna CO OFF

Drška: konkavni oblik

Premium drvo od A do Ž

TP_LIGNA označava premium, od A do Ž, i vrhunska je investicija u kvalitetu vaše igre. Ergonomski 3D oblik konkavne drške izrađene od najfinijeg drva omogućuje spajanje ruke i reketa u jednu cjelinu.

Usporedive piljene furnire u tvorničkoj kvaliteti naći ćete samo u izradi violina.

TP_LIGNA nije samo drvo, to je izvrstan instrument, izrađen u Njemačkoj.

CO Carbon outer |  karbon ispod vanjskog sloja drva

Drvo sa slojem karbonskih vlakana izravno ispod vanjskog furnira za snažnu igru s jakim udarcima.

 

Made in Germany

Andro drva za rekete TP_Ligna ne ističu se samo izborom svojih furnira, koji se također koriste za proizvodnju violina. Posebna pažnja pridaje se načinu piljenja drvenih furnira: samo najfinije piljene furnire obrađuju se za TP_LIGNA drva.

Glavna prednost je što ova obrada ne ostavlja ožiljke na ljuskicama. Konzistentno čvrsti i čisto izrezani furniri s obje strane čine temelj za izvanredan osjećaj.

Više detalja o reketu pronađite na web stranici proizvođača.

andro – vrhunski stolnoteniski brand iz Njemačke

andro je jedan od vodećih brendova za stolni tenis iz Njemačke. Na tamošnjem tržištu je prisutan već dugi niz godina.  Velik dio svojih proizvoda andro proizvodi u Njemačkoj, te je po tome jedinstven proizvođač opreme za stolni tenis. Od proizvoda posebno se ističu drva za rekete za stolni tenis (andro Timber, andro Gauzy, andro Inizio itd.) i gume za rekete za stolni tenis (legendarne andro good, andro Hexer, andro Rasanter…)

Drvo stolnoteniskog reketa andro – profesionalna oprema za stolni tenis

Volimo biti inovativni i kreativni – i volimo igru. Andro čine međunarodna ekipa vrhunskih stolnotenisača iz Njemačke, Japana i Francuske, koji su potpuno posvećeni razvoju proizvoda za stolni tenis i stalno ih usavršavaju do savršenstva.

Andro je jedan od najautentičnijih i najstrastvenijih brandom na tržištu, s fokusom na natjecateljski stolni tenis. Neovisno o tome igrate li za svoju reprezentaciju, klub ili na ulici.

Kao sportaši, oslanjamo se na vjerodostojnost. Stoga ne očekujte čuda. Čak i najbolja guma ili najbolje drvo neće vas nikamo odvesti bez vlastitih ambicija.

S iskustvom koje ima, andro želi ponuditi onaj materijal koji točno odgovara vještinama svakog igrača i na taj način omogućiti kontinuirano poboljšavanje svoje igre.

Uvjereni smo da stolni tenis zbližava ljude iz cijeloga svijeta i pozitivno utječe na naše zajedništvo. Ili da to izrazimo riječima Adama Bobrowa: Wanna play?

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.