Drvo za reket Loki Violent V5 (5 slojeva)

  • Drvo za reket za stolni tenis Loki Violent V5
  • Drvo za reket za stolni tenis Loki Violent V5_2

Drvo za reket Loki Violent V5 (5 slojeva)

22,90 (s PDV-om)

SKU: LOKI-A05032

Drvo za reket za stolni tenis Loki Violent V5

Izrađeno od 5 slojeva čistog drveta. Nudi jako dobru kontrolu.

Odličan odabir za igrače koji žele poboljšati svoje vještine.

Prednosti: nudi dobru kontrolu igre u svim pozicijama.

  • Vrsta ručke: FL – konkavna
  • Težina: duga ručka: ca. 90 grama
  • Veličina površine: duga ručka: 150*157 mm
  • Debljina: 5,9-6,1 mm
  • Brzina: 91
  • Kontrola: 105
  • Sastav drveta: Ayous+Smreka+Ayous+Smreka+Ayous
  • Funkcija: Allround

 

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Drvo za reket Loki Violent V5

Drvo za reket Loki Violent V5

Drvo je idealno za igrače koji cijene kontrolu na svim pozicijama!

Struktura drveta:

Ayous-Sitka-Ayous-Sitka-Ayous

stil igranja: Allround / napad

Težina (g): 85-90.

materijal: puno drvo (5 slojeva)

Brzina 75
Kontrola 75

O brandu LOKI

Raytheon Sporting Goods Jiangsu Co., Ltd. osnovan je 26. srpnja 2011. u gradu Yangzhou, provinciji Jiangsu, i sada je postao jedan od najvećih proizvođača proizvoda za stolni tenis u Kini.

Osnivač branda LOKI stvorio je brand s idejom stvaranja profesionalne vrhunske opreme za stolni tenis. U svrhu pružanja profesionalnih i visokokvalitetnih stolnoteniskih proizvoda, dao je veliki doprinos stvari stolnog tenisa. Sponzorirao je mnoga domaća i inozemna velika amaterska natjecanja te vrhunska profesionalna natjecanja u organizaciji ITTF-a.

Kvalitetna oprema za stolni tenis

LOKI drži do tradicije i inovativnih ideja stolnoteniske industrije, fokusiran je na razvoj visokokvalitetne stolnoteniske opreme primjerene kineskom tržištu i profesionalnim sportašima iz cijelog svijeta, te je potpisao ugovor s Wang Haom, trenerom kineske muške reprezentacije u stolnom tenisu.

Marka LOKI za svoj cilj uzima “služenje stolnotenisačima u Kini i svijetu” i uzima “visoku kvalitetu, visoku tehnologiju i visoku inovativnost” kao svrhu održivog razvoja marke.

LOKI stoji za inovacije i poboljšanja kod stolnoteniske opreme

LOKI ima istraživački i razvojni tim sastavljen od tehničkih talenata iz precizne mehanike, tehnologije polimerne gume, profesionalnog drva, UV tiska, računalnog tekstila, TPR novih materijala, karbonskih vlakana visokih performansi itd., s fokusom na profesionalnu opremu za stolni tenis, stolove, rekete i gume za stolni tenis.

Wang Hao, trener kineske reprezentacije, uspostavio je tim za testiranje proizvoda kako bi omogućio znanstveno testiranje performansi proizvoda i tehnologije te dao prijedloge modifikacija i predložio poboljšanja .

Ambasador branda Wang Hao – olimpijski pobjednik u stolnom tenisu

S ciljem „poboljšanja razine stolnoteniske tehnologije“ razvijamo i proizvodimo visokokvalitetnu, visokotehnološku i visokoinovativnu stolnotenisku opremu, pružamo zaštitu i profesionalnu opremu za igrače i navijače stolnog tenisa te smo posvećeni integracija mlade i energične nove stolnoteniske kulture u srca ljubitelja stolnog tenisa diljem svijeta.

Više informacija o brandu LOKI možete saznati klikom na link.

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.