Drvo za reket za stolni tenis andro Gauzy SL OFF

 • Drvo andro Gauzy SL_1 – Copy
 • Drvo andro Gauzy SL_3
 • Drvo andro Gauzy SL_4
 • Drvo andro Gauzy SL_2

Drvo za reket za stolni tenis andro Gauzy SL OFF

139,95 (s PDV-om)

SKU: 100.025.002

andro Gauzy SL OFF – drvo Simona Gauzya za igrače opsjednute detaljima!

Sedam slojeva finog drva savršeno se slažu. Osjetljiva jezgra drva i tvrdi vanjski furniri od ebanovine.

Izravan dodir s lopticom omogućuje učinkovite i snažne topspinove. U modernoj i brzoj igri blizu stola dobivate na vremenu i stavljate protivnika pod pritisak.

Osjetljiva jezgra drva pruža potrebnu sigurnost za vaše udarce.

 • Proizvođač: andro
 • Masa (grama): 92
 • Materijal: Puno drvo
 • Broj slojeva: 7
 • Brzina: 92
 • Kontrola: 107
 • Čvrstoća: 97
 • Način igre: OFF (napadački)
 • Oblik drške: konkavan

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Drvo za reket za stolni tenis

Drvo za reket za stolni tenis andro Gauzy SL OFF

Drška: konkavni oblik

Simon Gauzy je novi ambasador marke andro

Simon Gauzy etablirao se kao izvanredan igrač u vrhunskom europskom stolnom tenisu. 24-godišnji viceprvak Europe u pojedinačnoj konkurenciji 2016. već je bio broj 8 na svjetskoj ljestvici ITTF-a, a u igri se ističe osjećajem za lopticu, marljivošću i kreativnošću.

Simon je opsjednut detaljima i ne pristaje na kompromise kada je u pitanju materijal. Drvo za reket za stolni tenis iz serije GAUZY Blade Line razvijeno je zajedno s brojem 1 u Francuskoj i nosi njegov potpis od oblika drške do izbora furnira: moderan, a opet tradicionalan.

Made in Sweden

Švedska je zemlja s izuzetnom stolnoteniskom tradicijom. Sport i oprema su ovdje napravili odlučujuće korake u razvoju. Iz tog razloga, imamo Gauzy Blade Line proizvedenu u jednom od najiskusnijih i najtradicionalnijih proizvođača drva u Švedskoj. Prvoklasna obrada, kvaliteta i kultura sviranja su u ovim oštricama.

Više detalja o reketu pronađite na web stranici proizvođača.

andro – vrhunski stolnoteniski brand iz Njemačke

andro je jedan od vodećih brendova za stolni tenis iz Njemačke. Na tamošnjem tržištu je prisutan već dugi niz godina.  Velik dio svojih proizvoda andro proizvodi u Njemačkoj, te je po tome jedinstven proizvođač opreme za stolni tenis. Od proizvoda posebno se ističu drva za rekete za stolni tenis (andro Timber, andro Gauzy, andro Inizio itd.) i gume za rekete za stolni tenis (legendarne andro good, andro Hexer, andro Rasanter…)

andro – profesionalna oprema za stolni tenis

Volimo biti inovativni i kreativni – i volimo igru. Andro čine međunarodna ekipa vrhunskih stolnotenisača iz Njemačke, Japana i Francuske, koji su potpuno posvećeni razvoju proizvoda za stolni tenis i stalno ih usavršavaju do savršenstva.

Andro je jedan od najautentičnijih i najstrastvenijih brandom na tržištu, s fokusom na natjecateljski stolni tenis. Neovisno o tome igrate li za svoju reprezentaciju, klub ili na ulici.

Kao sportaši, oslanjamo se na vjerodostojnost. Stoga ne očekujte čuda. Čak i najbolja guma ili najbolje drvo neće vas nikamo odvesti bez vlastitih ambicija.

S iskustvom koje ima, andro želi ponuditi onaj materijal koji točno odgovara vještinama svakog igrača i na taj način omogućiti kontinuirano poboljšavanje svoje igre.

Uvjereni smo da stolni tenis zbližava ljude iz cijeloga svijeta i pozitivno utječe na naše zajedništvo. Ili da to izrazimo riječima Adama Bobrowa: Wanna play?

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.