Erima lopta Senzor training, veličina 5

SALE
-13%
  • Erima lopta
  • Intro_Training_2018_36757_LOWRES_JPG

Erima lopta Senzor training, veličina 5

129,00kn (17,12 €) (s PDV-om)

SKU: 7192004

Erima lopta za nogomet Senzor Training

Dugotrajna lopta za trening s mekanim kontaktom s loptom, čak i na temperaturama ispod nule.

Izdržljivi PU materijal s 3D strukturom za savršene karakteristike leta.

ABS ventil / lateks mjehur.

Najnovija tehnologija obrade za dugo zadržavanje i savršenu zaobljenost.

Unutarnji šavovi smanjuju upijanje vode.

Boje na bazi vode.

Raspoloživost: nema na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Erima lopta za nogomet Senzor training

Erima lopta, karakteristike:

Boja: new navy / limun žuta

Veličina: 5

Više informacija o brandu Erima pogledajte na sljedećem linku.

Timski sportovi su naša snaga

Kod kuće smo na svim sportskim terenima i podovima dvorana: gdje god strast prema sportu tjera ljude do visokih performansi ili su modrice rado prihvaćene za momčad. Ideja o timskom sportu duboko je usidrena u našem ERIMA DNA. Prije svega, timski sport znači ZAJEDNICA.

Mi sebe doživljavamo kao dio tima i želimo podržati vas i vaš tim što bolje možemo. Sportska odjeća ERIMA, s našim živopisnim timskim linijama i dresovima, čini osnovu za stvaranje vidljive zajednice od svih nadarenih pojedinaca.

Naš dizajn za stvaranje identiteta pridonosi osjećaju zajedništva u klubu.

# Pobijedimo zajedno

Vrijednosti našeg brenda živimo ZAJEDNO s našim sponzorskim partnerima iz profesionalnog sporta. Već duži niz godina usko surađujemo s našim partnerima. Naša ERIMA vatra gori ne samo za nogomet, rukomet i odbojku. Pozdravljamo cijeli svijet sporta sa svim rubnim sportovima i egzotičnim sportovima. Zeleni, bijeli, oni s otmjenim dresovima – sportska odjeća više je nego sredstvo za postizanje cilja – ERIMA dizajni kreiraju identitet “Možemo sve postići”.

Sportska odjeća od 1900. godine

ERIMA je već bila pionir u pogledu vrhunske kvalitete i inovacija u 20. stoljeću. Od početka povijesti tvrtke jamčimo najbolju moguću kvalitetu po fer cijenama. Brz pogled na obiteljski foto album često je dovoljan da na sportskom terenu otkrijemo pradjeda s odjećom ERIMA. Današnja odjeća prilagođena je modernim trendovima ne zaboravljajući nepogrešiv stil ERIMA. Širok asortiman za mlade i starije namijenjen je ispunjenju svake sportske želje kako bi svakom sportašu pružio sigurnu osnovu.

Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.