Guma stolnoteniskog reketa andro Hexer Grip

  • guma andro Rasanter Grip_1
  • andro table tennis rubbers season 2021/2022
  • andro table tennis rubbers season 2021/2022

Guma stolnoteniskog reketa andro Hexer Grip

48,95 (s PDV-om)

SKU: 110.096

andro Hexer Grip – napadačka igra s puno spina i maksimalnom kontrolom

Rotacija, osjećaj, dosljednost, kontrola.

Stvorite čarobni spin: Gornji sloj gume od prirodnog kaučuka koji je idealno prilagođen plastičnoj  loptici omogućuje maksimalni spin i čarobne krivulje leta.

Iskusite nevjerojatnu kontrolu: Srednje tvrda spužva od 45° obavija lopticu i stvara fantastičnu kontrolu.

Ojačani katapult i ogromna energija zbog velikih čepića u unutarnjem dijelu gume.

Konstantan spin i visoka vrijednost kontrole osigurava velik komfor igre.

Za igrače koji žele nadograditi svoju svestranu napadačku igru ​​s puno spina i maksimalnom kontrolom  u isto vrijeme.

  • Proizvođač: andro
  • Brzina: 111
  • Spin: 123
  • Kontrola: 95
  • Tvrdoća: srednje tvrda
  • Način igre: Allround, napadački
  • Tehnologija: High Tech
Crna
Crvena
1,9 mm
2,1 mm
Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Guma stolnoteniskog reketa andro Hexer Grip

Guma stolnoteniskog reketa andro Hexer Grip

Super prirodna hvatljivost

Model guma Hexer vjerojatno je najsvestranija serija u našem asortimanu. Dostupni u gotovo svim klasama tvrdoće, Hexer Grip i Hexer Powergrip simboliziraju dosljednost, spin i najvišu kvalitetu. Spužva (donji dio gume) je izrađena od posebnog kaučuka.

To čini gume Hexer Grip i Powergrip idealnim gumama za moderne i varijabilne igrače svih klasa.

New Tensor Technology – Nova Tensor tehnologija

Gume za stolni tenis s TENSOR tehnologijom proizvedene su u Njemačkoj i u usporedbi s klasičnim gumama se odlikuju većom kontrolom, većim brzinama i znatno jačim spinom.

Na taj način nudimo svestranim (Allround) igračima ulazak u svijet TENSO tehnologije.

Pojam TENSOR opisuje tehnologiju u kojoj se organska tvar poput opruge ugrađuje između kaučuk molekula gume. Kao rezultat toga, guma pohranjuje više energije i igrač je može prenijeti na lopticu čistim udarcem. Više spina, više brzine i više osjećaja za lopticu. Sofisticirana tehnologija koja je prije zahtijevala jako dobro uvježbanu tehniku.

Više detalja o reketu pronađite na web stranici proizvođača.

andro – vrhunski stolnoteniski brand iz Njemačke

andro je jedan od vodećih brendova za stolni tenis iz Njemačke. Na tamošnjem tržištu je prisutan već dugi niz godina.  Velik dio svojih proizvoda andro proizvodi u Njemačkoj, te je po tome jedinstven proizvođač opreme za stolni tenis. Od proizvoda posebno se ističu drva za rekete za stolni tenis (andro Timber, andro Gauzy, andro Inizio itd.) i gume za rekete za stolni tenis (legendarne andro good, andro Hexer, andro Rasanter…)

Drvo stolnoteniskog reketa andro – profesionalna oprema za stolni tenis

Volimo biti inovativni i kreativni – i volimo igru. Andro čine međunarodna ekipa vrhunskih stolnotenisača iz Njemačke, Japana i Francuske, koji su potpuno posvećeni razvoju proizvoda za stolni tenis i stalno ih usavršavaju do savršenstva.

Andro je jedan od najautentičnijih i najstrastvenijih brandom na tržištu, s fokusom na natjecateljski stolni tenis. Neovisno o tome igrate li za svoju reprezentaciju, klub ili na ulici.

Kao sportaši, oslanjamo se na vjerodostojnost. Stoga ne očekujte čuda. Čak i najbolja guma ili najbolje drvo neće vas nikamo odvesti bez vlastitih ambicija.

S iskustvom koje ima, andro želi ponuditi onaj materijal koji točno odgovara vještinama svakog igrača i na taj način omogućiti kontinuirano poboljšavanje svoje igre.

Uvjereni smo da stolni tenis zbližava ljude iz cijeloga svijeta i pozitivno utječe na naše zajedništvo. Ili da to izrazimo riječima Adama Bobrowa: Wanna play?

Težina 1 kg
Brand

Boja gume

Crna, Crvena

Veličina gume

1,9 mm, 2,1 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.