Guma za reket andro Rasanter R45 | Energy Cell

 • guma andro Rasanter R45_1
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022
 • product_rubbers_rasanter_EC_madeforyouR45_1267x614

Guma za reket andro Rasanter R45 | Energy Cell

62,95 (s PDV-om)

SKU: 110.093

andro Rasanter Energy Cell R45 – za igru punu spina i brzine!

Vaša je igra puna spina i brzine. Vaše topspinove karakteriziraju varijabilnost i sigurnost.

Raskinite s konvencijama, iskoristite prednosti tehnologije ENERGY CELL: više snage i kvalitete u vašim udarcima, visoka dinamika i dulje vrijeme kontakta s lopticom.

Spužva ENERGY CELL sa svojom visoko elastičnom staničnom strukturom osigurava iznimno dinamičan prijenos energije sa svim varijantama topspina.

Srednje tvrda spužva od 45° podržava aktivne i pasivne udarce na najbolji mogući način. Savršen balans spina, brzine i kontrole kao osnova za napadački stolni tenis.

Gornji R sloj gume za maksimalni spin dobiva dodatnu učinkovitost sa spužvom ENERGY CELL.

 • Proizvođač: andro
 • Brzina: 121
 • Spin: 129
 • Kontrola: 93
 • Tvrdoća: medium (srednje tvrda)
 • Način igre: Allround, napadački
 • Tehnologija: High Tech
Crna
Crvena
2,0 mm
Ultramax
Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Guma za reket andro Rasanter R45 | Energy Cell

Guma za reket andro Rasanter R45 | Energy Cell

Energija ne poznaje granice!

ENERGY CELL spužva s novom i vrlo elastičnom strukturom stanica za iznimno dinamičan prijenos energije sa svakim dodirom loptice. Spužva ENERGY CELL generira najveći spin u Rasanter seriji guma.

ENERGY CELL

S mnogo iskustva proizvođač andro formira, analizira i testira stanične strukture spužve, sve dok se ne rodi andro specifična EC ENERGY CELL struktura. Jasno vidljivo na slici: obojene stanične stijenke nove spužve. S istom veličinom pora postižu se stanične stijenke s višim modulom elastičnosti, odnosno većom otpornošću.

3 varijante ENERGY CELL

Sve varijante spužve izrađene su od posebnog materijala ENERGY CELL. Svaka od tri spužve prolazi svoju specifičnu termičku obradu. Na taj način nastaju 3 različite varijante. Spužva ENERGY CELL je motor ove 3 gume. Svaka pojedinačna stanica u spužvi djeluje poput kompresora. Svojstva ćelija se multipliciraju u cijeloj mreži i rezultiraju neusporedivim performansama Rasanter ENERGY CELL.

 

New Tensor Technology – Nova Tensor tehnologija

Gume za stolni tenis s TENSOR tehnologijom razvijene su u Njemačkoj i u usporedbi s klasičnim gumama se odlikuju većom kontrolom, većim brzinama i znatno jačim spinom.

Na taj način nudimo svestranim (Allround) igračima ulazak u svijet TENSOR tehnologije.

Pojam TENSOR opisuje tehnologiju u kojoj se organska tvar poput opruge ugrađuje između kaučuk molekula gume. Kao rezultat toga, guma pohranjuje više energije i igrač je može prenijeti na lopticu čistim udarcem. Više spina, više brzine i više osjećaja za lopticu. Sofisticirana tehnologija koja je prije zahtijevala jako dobro uvježbanu tehniku.

Više detalja o reketu pronađite na web stranici proizvođača.

C označava savršeni Counterspin (kontraspin)

To je središnji stolnoteniski udarac sadašnjosti: kontraspin. To je odgovor na uvodni spin, brže i opasnije od bloka – i često izravna pobjeda u poenima ili barem velika prednost u daljnjim nadigravanjima. Želite li i vi usavršiti udarac koji će napraviti razliku u budućnosti? Onda bi trebali obratiti pažnju na našu ponudu.

andro Rasanter C53 i C48 su prve gume za stolni tenis na svijetu posebno razvijene za counterspin (kontraspin).

Struktura guma Rasanter C serije je takva da su s unutarnje strane na čepiće ugrađeni prigušivači. Ti prigušivači kontrolirano ublažavaju nadolazeći  topspin i produljuju vrijeme kontakta s lopticom. Na taj način se neutralizira dolazni topspin i omogućuje kontroliranu proturotaciju (spin) s agresivnom putanjom i neusporedivom dinamikom koju samo spužva ENERGY CELL može ponuditi.

Ova interakcija kontraspin dizajna i novorazvijenog gornjeg sloja gume pružaju se potpuno nove opcije i kod servisa i povratnih loptica. Dajte svojim servisima više kvalitete i svojim povratnim lopticama više varijabilnosti i preciznosti.

KONTRASPIN: jedna tehnologija dvije varijante

Dva stupnja tvrdoće spužve ENERGY CELL omogućuju vam, da osim kontraspina, unaprijedite i druge segmente igre. Guma Rasanter C53 s tvrđom spužvom za više snage i stabilnosti. Ruma Rasanter C48 s većim efektom katapulta i mekšim dodirom, koji kompenzira male netočnosti u igri.

andro – vrhunski stolnoteniski brand iz Njemačke

andro je jedan od vodećih brendova za stolni tenis iz Njemačke. Na tamošnjem tržištu je prisutan već dugi niz godina.  Velik dio svojih proizvoda andro proizvodi u Njemačkoj, te je po tome jedinstven proizvođač opreme za stolni tenis. Od proizvoda posebno se ističu drva za rekete za stolni tenis (andro Timber, andro Gauzy, andro Inizio itd.) i gume za rekete za stolni tenis (legendarne andro good, andro Hexer, andro Rasanter…)

Drvo stolnoteniskog reketa andro – profesionalna oprema za stolni tenis

Volimo biti inovativni i kreativni – i volimo igru. Andro čine međunarodna ekipa vrhunskih stolnotenisača iz Njemačke, Japana i Francuske, koji su potpuno posvećeni razvoju proizvoda za stolni tenis i stalno ih usavršavaju do savršenstva.

Andro je jedan od najautentičnijih i najstrastvenijih brandom na tržištu, s fokusom na natjecateljski stolni tenis. Neovisno o tome igrate li za svoju reprezentaciju, klub ili na ulici.

Kao sportaši, oslanjamo se na vjerodostojnost. Stoga ne očekujte čuda. Čak i najbolja guma ili najbolje drvo neće vas nikamo odvesti bez vlastitih ambicija.

S iskustvom koje ima, andro želi ponuditi onaj materijal koji točno odgovara vještinama svakog igrača i na taj način omogućiti kontinuirano poboljšavanje svoje igre.

Uvjereni smo da stolni tenis zbližava ljude iz cijeloga svijeta i pozitivno utječe na naše zajedništvo. Ili da to izrazimo riječima Adama Bobrowa: Wanna play?

Težina 1 kg
Brand

Boja gume

Crna, Crvena

Veličina gume

2,0 mm, Ultramax

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.