Guma za reket za stolni tenis andro GTT 45

 • GTT 45 naslovna slika – Copy
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022

Guma za reket za stolni tenis andro GTT 45

37,95 (s PDV-om)

SKU: 110.077

andro GTT 45 – Made in Germany!

Andro GTT 45 – obložen srednje mekom spužvom za optimalnu ravnotežu kontrole i svestranosti.

Hvatljivi gornji sloj gume omogućuje širok raspon spin udaraca i ulijeva povjerenje.

TENSOR tehnologija, koja je integrirana u gumu i savršeno je prilagođena tipu igrača, omogućuje spin, dobar osjećaj loptice i efekt katapulta. Pruža i visoku toleranciju na pogreške!

Idealna guma za igrače koji treniraju tehniku ​​i svestrane „Allround“ igrače koji traže gumu s kojom je lako igrati.

 • Proizvođač: andro
 • Brzina: 94
 • Spin: 107
 • Kontrola: 97
 • Tvrdoća: srednje tvrda
 • Način igre: Allround, napadački bez kompromisa
 • Tehnologija: High Tech
Crna
Crvena
Plava
Roza
1,8 mm
2,0 mm
Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Guma za reket za stolni tenis andro GTT 45

Guma za reket za stolni tenis andro GTT 45

German Tensor Technology – skraćeno GTT

Gume za stolni tenis s TENSOR tehnologijom proizvedene su u Njemačkoj i u usporedbi s klasičnim gumama se odlikuju većom kontrolom, većim brzinama i znatno jačim spinom.

S GTT gumama nudimo svestranim (Allround) igračima ulazak u svijet TENSO tehnologije.

Pojam TENSOR opisuje tehnologiju u kojoj se organska tvar poput opruge ugrađuje između kaučuk molekula gume. Kao rezultat toga, guma pohranjuje više energije i igrač je može prenijeti na lopticu čistim udarcem. Više spina, više brzine i više osjećaja za lopticu. Sofisticirana tehnologija koja je prije zahtijevala jako dobro uvježbanu tehniku.

S andro GTT-om po prvi put ovu tehnologiju činimo dostupnom i za svestrane igrače (Allround igrači) i igrače koji još uvijek uče tehnike stolnog tenisa. andro GTT 40 i GTT 45 sadrže dobro doziran TENSOR efekt, bez visokih zahtjeva prema igraču. Fokus je na povećanju kontrole, spina i osjećaja za lopticu.

Više detalja o reketu pronađite na web stranici proizvođača.

andro – vrhunski stolnoteniski brand iz Njemačke

andro je jedan od vodećih brendova za stolni tenis iz Njemačke. Na tamošnjem tržištu je prisutan već dugi niz godina.  Velik dio svojih proizvoda andro proizvodi u Njemačkoj, te je po tome jedinstven proizvođač opreme za stolni tenis. Od proizvoda posebno se ističu drva za rekete za stolni tenis (andro Timber, andro Gauzy, andro Inizio itd.) i gume za rekete za stolni tenis (legendarne andro good, andro Hexer, andro Rasanter…)

Drvo stolnoteniskog reketa andro – profesionalna oprema za stolni tenis

Volimo biti inovativni i kreativni – i volimo igru. Andro čine međunarodna ekipa vrhunskih stolnotenisača iz Njemačke, Japana i Francuske, koji su potpuno posvećeni razvoju proizvoda za stolni tenis i stalno ih usavršavaju do savršenstva.

Andro je jedan od najautentičnijih i najstrastvenijih brandom na tržištu, s fokusom na natjecateljski stolni tenis. Neovisno o tome igrate li za svoju reprezentaciju, klub ili na ulici.

Kao sportaši, oslanjamo se na vjerodostojnost. Stoga ne očekujte čuda. Čak i najbolja guma ili najbolje drvo neće vas nikamo odvesti bez vlastitih ambicija.

S iskustvom koje ima, andro želi ponuditi onaj materijal koji točno odgovara vještinama svakog igrača i na taj način omogućiti kontinuirano poboljšavanje svoje igre.

Uvjereni smo da stolni tenis zbližava ljude iz cijeloga svijeta i pozitivno utječe na naše zajedništvo. Ili da to izrazimo riječima Adama Bobrowa: Wanna play?

Težina 1 kg
Brand

Boja gume

Crna, Crvena, Plava, Roza

Veličina gume

1,8 mm, 2,0 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.