Guma za stolni tenis andro Rasanter R47

 • guma za reket za stolni tenis Rasanter R47 – Copy
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022
 • andro table tennis rubbers season 2021/2022
 • line_rubbers_rasanter_burger3d_882x536

Guma za stolni tenis andro Rasanter R47

54,95 (s PDV-om)

SKU: 110.088

andro Rasanter R47 za spin i brzu topspin igru

Tvoja strategija je igra orijentirana na spin i brza topspin igra.

Kao igrač na visokoj tehničkoj razini, u potpunosti ćeš iskoristiti brzinu i prijenos energije spužve od 47° kada provodiš svoju topspin igru.

Sada si dobro opremljeni za precizne topspinove sa snažno zakrivljenom putanjom i spreman za prilagodljivu igru s poludistance.

 • Proizvođač: andro
 • Brzina: 120
 • Spin: 126
 • Kontrola: 85
 • Tvrdoća: srednje tvrda
 • Način igre: Allround, napadački bez kompromisa
 • Tehnologija: High Tech
Crna
Crvena
2,0 mm
Ultramax
Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Guma za stolni tenis andro Rasanter R47

Guma za stolni tenis andro Rasanter R47

Koncept andro Rasanter

Gume RASANTER su se na mnogim turnirima pouzdano učvrstile među najboljima na svijetu i osvajale međunarodne testove s vrhunskim ocjenama.

Gume u high-end sektoru obično zahtijevaju visoku tehničku razinu od igrača i prije su bile rezervirane za višu klasu u smislu tehnologije igranja. Uvođenjem serije RASANTER od samog početka zauzeli smo novi, drugačiji pristup.

Sve gume u obitelji RASANTER temelje se na istoj vrhunskoj tehnologiji, ali pokrivaju vrlo širok raspon u pogledu kontrole s fino stupnjevanim stupnjevima tvrdoće. Time želimo omogućiti svim ambicioznim igračima različitih tehničkih razina da imaju koristi od RASANTER tehnologije. Konkretno, Rasanter verzije s nižim stupnjevima tvrdoće, zbog naprednih performansi, predstavljaju obogaćenje igre za igrače svih razina.

V serija

V označava Velocity, tj. gornji sloj gume s maksimalnom brzinom. Uži, šire razmaknuti čepovi unutarnjeg sloga gume povećavaju učinak katapulta.

R serija

R označava rotaciju, tj. gornji sloj gume s maksimalnim učinkom spina. Deblji, zbijeno raspoređeni čepići u unutarnjem sloju gume povećavaju kontakt s lopticom.

Guma za stolni tenis andro Rasanter R47 – Ultramax

S Ultramax debljivom gume RASANTER ulazi u novu dimenziju. S debljinom od 2,3 mm, to je najjača guma u modernoj seriji TENSOR do danas. Proizvedena u Njemačkoj. Smanjenje debljine gornjeg sloja omogućuje više volumena za spužvu, što je ključ za ogromnu snagu odbijanja. Ovo je ultimativni odgovor na nedostatak brzine loptice od 40+.

New Tensor Technology – Nova Tensor tehnologija

Gume za stolni tenis s TENSOR tehnologijom proizvedene su u Njemačkoj i u usporedbi s klasičnim gumama se odlikuju većom kontrolom, većim brzinama i znatno jačim spinom.

Na taj način nudimo svestranim (Allround) igračima ulazak u svijet TENSO tehnologije.

Pojam TENSOR opisuje tehnologiju u kojoj se organska tvar poput opruge ugrađuje između kaučuk molekula gume. Kao rezultat toga, guma pohranjuje više energije i igrač je može prenijeti na lopticu čistim udarcem. Više spina, više brzine i više osjećaja za lopticu. Sofisticirana tehnologija koja je prije zahtijevala jako dobro uvježbanu tehniku.

2 nova gornja sloja guma

Zbog vrlo tankog gumenog gornjeg sloja, ukupna debljina obje gornje gumene je samo 1,7 mm, što s jedne strane omogućuje kombinaciju s ULTRAMAX spužvom (2,3 mm), a s druge strane povećane vrijednosti rotacije.

Ova dodatna hvatljivost se očituje i vizualno visokim stupnjem sjaja (ljepljivi sjaj).

Ekstremno tanak gornji sloj u kombinaciji s novorazvijenom geometrijom čepova s unutarnje strane gume dovodi do veće kontaktne površine loptice i omogućuje značajno povećanje spina čak i pri maloj brzini. Znači R varijanta gume na taj način kompenzira rotacijske nedostatke loptice “40+” u usporedbi s lopticom od celuloida.

V varijanta gume RASANTER nudi geometriju čepova sa specifičnim rasporedom, što omogućuje kraću putanju i izravniju igru ​​s velikom brzinom.

Više detalja o reketu pronađite na web stranici proizvođača.

andro – vrhunski stolnoteniski brand iz Njemačke

andro je jedan od vodećih brendova za stolni tenis iz Njemačke. Na tamošnjem tržištu je prisutan već dugi niz godina.  Velik dio svojih proizvoda andro proizvodi u Njemačkoj, te je po tome jedinstven proizvođač opreme za stolni tenis. Od proizvoda posebno se ističu drva za rekete za stolni tenis (andro Timber, andro Gauzy, andro Inizio itd.) i gume za rekete za stolni tenis (legendarne andro good, andro Hexer, andro Rasanter…)

Drvo stolnoteniskog reketa andro – profesionalna oprema za stolni tenis

Volimo biti inovativni i kreativni – i volimo igru. Andro čine međunarodna ekipa vrhunskih stolnotenisača iz Njemačke, Japana i Francuske, koji su potpuno posvećeni razvoju proizvoda za stolni tenis i stalno ih usavršavaju do savršenstva.

Andro je jedan od najautentičnijih i najstrastvenijih brandom na tržištu, s fokusom na natjecateljski stolni tenis. Neovisno o tome igrate li za svoju reprezentaciju, klub ili na ulici.

Kao sportaši, oslanjamo se na vjerodostojnost. Stoga ne očekujte čuda. Čak i najbolja guma ili najbolje drvo neće vas nikamo odvesti bez vlastitih ambicija.

S iskustvom koje ima, andro želi ponuditi onaj materijal koji točno odgovara vještinama svakog igrača i na taj način omogućiti kontinuirano poboljšavanje svoje igre.

Uvjereni smo da stolni tenis zbližava ljude iz cijeloga svijeta i pozitivno utječe na naše zajedništvo. Ili da to izrazimo riječima Adama Bobrowa: Wanna play?

Težina 1 kg
Brand

Boja gume

Crna, Crvena

Veličina gume

2,0 mm, Ultramax

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.