Gumeni čepovi TN102 za Nils štapove za hodanje

  • 1 – kopija

Gumeni čepovi TN102 za Nils štapove za hodanje

3,85 (29,01 kn) (s PDV-om)

SKU: 25-1-005
TN102 Nils Extreme čepovi za štapove za hodanje produžuju izdržljivost štapova i omogućuju puno duže uživanje u tjelesnoj aktivnosti bez potrebe za zamjenom cjelokupne opreme.

Nils Extreme TN102 vrhovi čepova imaju valovitu površinu koja sprječava klizanje. To rezultira boljom potporom, bez obzira na površinu. Unutar vrha nalazi se posebna metalna pločica koja ga štiti od probijanja i oštećenja vrha štapa.

Raspoloživost: nema na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Materijal: visokokvalitetna guma

Metalna ploča iznutra

Promjer otvora: 11 mm

Količina: 2 kom

Crna boja

Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.