HEAD HAWK 17 set

  • HAWK_17_web_GR-262×334

HEAD HAWK 17 set

19,91 (s PDV-om)

SKU: 281103-17-GR-SET

Kad savršena ravnoteža kontrole i eksplozivne snage dolazi zajedno u žici , mi to zovemo HAWK .  Vrlo izdržljiva i s visokim potencijalom spina, ova žica je savršeno oružje za tour i turnirske igrače.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Ova monofilament žica zahvaljujući inovativnoj Cystal tehnologiji te jedinstvenom proizvodnom procesu spaja unutarnje kristalne jezgre sa vanjskim molekularnim lancima cime se dobija savršena ravnoteža kotrole i snage . Vrlo izdržljiva i sa visokim potencijalom spina , ova žica je savršeno oružje za tour i turnirske igrače.

Debljina žice: 1,25 mm

Boja: antracit

Duljina: 12 metara

Težina 1 kg
Brand

Duljina žice

12 metara

Boja žice

Siva i antracit

Debljina žice

1,25 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.