HEAD loptica za tenis TOUR 3/1

  • 570823_3B_Head_Tour_XT_6DZ_xxx_1_DL-262×334

HEAD loptica za tenis TOUR 3/1

7,49 (56,43 kn) (s PDV-om)

SKU: 570703

TOUR XT je potpuno nova PREMIUM loptica HEAD. HEAD TOUR XT razrađivan je i testiran više od dvije godine – u laboratoriji i na terenu s profesionalnim tenisačima.

Rezultat je loptica koja pruža jedinstveni dodir i jednostavnu upravljivost zahvaljujući svojoj utjecajnoj (EN) Core tehnologiji.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Naziv XT dolazi od maXimized Touch! Dapače, ove su loptice razvijene za bolju igru na tvrdim terenima i brzim clay terenima. Na dodir je još mekša loptica kada je temperatura vruča.
Ako ste igrač turnira ili kluba – ili bilo tko drugi koji traži savršenu loptu za pogoditi svoje najbolje i najpreciznije udarce, HEAD TOUR XT je definitivno Vaš najbolji izbor.

Pakiranje sadrži 3 loptice.

Brand

Pakiranje

3 komada

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.