HEAD reket GEO Speed

  • 232109_232209_Geo_Speed_xxx_1_DL-262×334

HEAD reket GEO Speed

66,36 (499,99 kn) (s PDV-om)

SKU: N/A

HEAD reketom GEO Speed dobivate veliku snagu i dodir. Zahvaljujući tehnologiji Geo Power ovaj reket pruža optimiziranu geometriju osovine za maksimalnu snagu i veću stabilnost za dodatnu kontrolu. Contour Cushion Grip pruža veliku udobnost, a oblik konture pomaže Vam da pronađete pravi zahvat.

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

HEAD reketom GEO Speed dobivate veliku snagu i dodir.

Težina N/A
Brand

Grip

Grip 2, Grip 3

Težina reketa

271 – 300 grama

Veličina glave

580 cm2

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.