HEAD reket Graphene 360+Prestige PRO

SALE
-20%
  • HEAD-reket-Graphene-360-Prestige-Pro-1
  • HEAD-reket-Graphene-360-Prestige-Pro-2
  • HEAD-reket-Graphene-360-Prestige-Pro-3
  • HEAD-reket-Graphene-360-Prestige-Pro-4
  • HEAD-reket-Graphene-360-Prestige-Pro-5
  • HEAD-reket-Graphene-360-Prestige-Pro-6

HEAD reket Graphene 360+Prestige PRO

196,30 (1.479,02 kn) (s PDV-om)

SKU: N/A

HEAD PRESTIGE PRO napravljen je za tehničkog igrača koji treba precizan reket točno do točke.

PRESTIGE PRO sadrži novu tehnologiju Graphene 360+, kombinaciju prijenosa energije Graphene 360 i inovativna spiralna vlakna za poboljšani osjećaj fleksibilnosti i čistoće udara, kao i otvoren, dinamičan uzorak 16/19.

Reket također sadrži novi smanjeni, asimetrični dizajn  silosa koji je podjednako važan kao i Vaša igra.  Vrhunsko je oružje koje pruža ekstremnu snagu i preciznost tehničkom igraču i omogućuje optimalnu preraspodjelu težine od glave do drške bez žrtvovanja upravljivosti.

PRESTIGE PRO napravljen je za tehničkog igrača koji treba precizan reket točno do točke.

Prestige seriju potvrđuje Marin Čilić.

 

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Tehnički podaci:

TEHNOLOGIJA: Graphene 360+
VELIČINA GLAVE: 615 cm2 / 95 in2
TEŽINA: 315 g / 11.1 oz
BALANS: 315 mm / 1 in HL
DUŽINA: 685 mm / 27.0 in
GUSTOĆA ŽICE: 16/19
VELIČINE GRIP: 2-4
GRIP: HydroSorb Pro
PREPORUČLJIVA ŽICA: Hawk Touch 19

Isporuka: bez žica

 

Prestige PRO

Head dodaje još jedno poglavlje u Prestige Pro! Sa svojim napetim utegom od 335 grama i kompaktnom glavom od 613 cm², ovaj se reket osjeća čvrsto i kirurški precizno pri udarcu. Za razliku od tradicionalnog uzorka žica 18×20 koji je nekoć definirao ovu kultnu franšizu reketa, Pro ima otvoreni uzorak žica 16×19, što ga čini prikladnijim za kutnu mehaniku moderne igre.

 

Graphene 360+

Za ovo ažuriranje Head dodaje Graphene 360+ koji kombinira stabilnost i snagu Graphene 360 ​​sa SpiralFiberima u donjoj glavi radi čišćeg osjećaja udara. Na podzemnim udarima ovaj reket nudi izvanredne povratne informacije i preciznost po kojima je Prestige franšiza poznata. Također ima veći zamah od svog prethodnika, što znači da radi malo bolji posao preusmjeravajući tempo ili vozeći loptu kroz teren.

Servis

Ovaj reket sjaji i pri povratku servisa, gdje ne samo da nagrađuje agresivne rezove jednostavnim postavljanjem, već donosi i dovoljno mase da preusmjeri tempo jakog prvog servisa.

Tehnologija spiralna vlakana

Uvijena vlakna postavljena na područje ramena prate okvir u njegovoj deformaciji i pružaju veći osjećaj savijanja i čistog udara.

 

Nudeći  veću stabilnost od prethodne generacije, ovaj reket ostaje očit izbor za one koji žude za  klasičnom preciznošću Prestige, ali žele i više, modernije razine okretanja i snage.

 

Težina N/A
Brand

Veličina glave

615 cm2

Grip

Grip 2, Grip 3, Grip 4

Težina reketa

301 gram i više

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.