HEAD reket Graphene 360+Speed Lite

SALE
-20%
  • 234040_G360_Speed_Lite_White_Black_1_DL-262×334
  • rs (1)
  • rs (2)
  • rs (3)
  • rs (4)
  • rs

HEAD reket Graphene 360+Speed Lite

159,27 (s PDV-om)

SKU: N/A

Biti brz nije stvar iskustva, već stava – što SPEED LITE čini savršenim izborom za brzog igrača novog i mladog igrača koji prelazi s juniorskih reketa i koji želi reket koji se lako drži.

Sadrži novu tehnologiju Graphene 360+, kombinaciju prijenosa energije Graphene 360 i inovativna spiralna vlakna za poboljšani osjećaj fleksibilnosti i čistoće udara, kao i novi dizajn silosa s asimetričnom kombinacijom mat bijele i sjajne crne.

Seriju Speed podržava Novak Đoković.

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Tehnički podaci:

TEŽINA: 265 g
VELIČINA GLAVE: 645 cm²
BALANS: 340 mm
DUŽINA: 685 mm
GUSTOĆA ŽICE: 16/19
MATERIJAL: Graphene 360
VELIČINA GRIPA : 1-3
GRIP : HydroSorb Pro

Isporuka: bez žica

Speed Lite

Kao najbrži član obitelji Speed, Head Graphene 360+ Speed ​​Lite izvrsna je opcija za početnike u usponu, igrače rane srednje razine ili bilo kojeg igrača koji pokušava svladati osnovne tehnike udara. Osim što vam daje potrebnu upravljivost za brzo zamahivanje i stvaranje brzine, preciznost ovog reketa pomoći će vam da se s pouzdanjem obraćate lopti.  Na podlozi, izuzetno lako ubrzanje ovog reketa pruža vrlo jednostavno korisničko iskustvo udaranja. Okretanje dolazi lako, a visoka razina preciznosti omogućit će vam brže mahanje kada pokušavate svladati protivnika. Brzo rukovanje nastavlja se na mreži gdje se ovaj reket kreće brže od Speed ​​S i Speed ​​MP Lite, što vam olakšava da ostanete aktivni i odložite loptu. Speed ​​Lite također sjaji na servisu gdje vrlo snažnim udarom dobivate jednostavno postavljanje. U konačnici, kombinacija okretnosti i kontrolirane snage, Speed ​​Lite jedna je od najboljih opcija za učenje igre i uspon na sljedeću razinu.

Graphene 360+

U 2020. ovaj se reket ažurirao s Graphene 360+, koji kombinira laku snagu i dodatnu stabilnost Graphene 360 ​​sa SpiralFiberima u donjoj glavi za čišći osjećaj udara.

Tehnologija spiralna vlakana

Uvijena vlakna postavljena na područje ramena prate okvir u njegovoj deformaciji i pružaju veći osjećaj savijanja i čistog udara.

 

Graphene 360+ Speed ​​Pro izvrsna je opcija za one koji žele tradicionalniji igrački reket s dovoljno snage i okreta za modernu igru.

 

Težina N/A
Brand

Veličina glave

645 cm2

Grip

Grip 1, Grip 2, Grip 3

Težina reketa

do 270 grama

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.