HEAD Warming, Krema za sportaše – grijanje

  • head_krema_grijanje-262×334

HEAD Warming, Krema za sportaše – grijanje

11,81 (s PDV-om)

SKU: 2017001

Intenzivna krema s efektom zagrijavanja i brzim djelovanjem s aktivnim sastojcima kapsaicinom, vanilil butil eterom i kamforom.

Raspoloživost: nema na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Zahvaljujući novoj formuli, krema pruža trenutačan osjećaj dotoka krvi i zagrijavanja određenih dijelova tijela s efektom dugotrajnijeg učinka, čak i u ekstremnim uvjetima. Ne začepljuje pore pa je savršena za primjenu prije, tijekom i nakon fizičkog napora.

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.