Kaciga dječja Hamax Skydive zelena/žuta

  • Kaciga dječja Hamax Skydive zelena/žuta
  • Kaciga dječja Hamax Skydive zelena/žuta

Kaciga dječja Hamax Skydive zelena/žuta

249,00kn (s PDV-om)

SKU: N/A
Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Podijeli sadržaj:Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Hamax kacige poznate su po kvalitetnoj izradi i vrhunskim materijalima, a njihova paleta dječjih kaciga, osim što zadovoljava sve sigurnosne standarde, svojim dizajnom omogućuje najmlađima i da izraze svoj osobni stil.

Skydive dječja kaciga dobar je i siguran izbor za prvu biciklističku kacigu vašeg djeteta, a može se pohvaliti mnoštvom popularnih karakteristika kaciga za odrasle. Osim što je šarena i primamljiva izgleda, ova kaciga ima ugrađenu zaštitnu ljusku cijelom površinom, prozračna je i ima jednostavan sustav za zatezanje.

– Dječja kaciga
– Konstrukcija koja u jednom osigurava i zaštitu i udobnost
– Opremljena je kvalitetnim ventilacijskim sistemom
– Ukrašena je šarenim grafičkim uzorkom

Boja

Spol

Vrsta proizvoda

Brand

Odaberi veličinu

,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

1