Košarkaška lopta za beton Select Street 7

SALE
-26%
  • Košarkaška lopte Select Street

Košarkaška lopta za beton Select Street 7

19,90 (s PDV-om)

SKU: 0763049

Košarkaška lopta za beton

Košarkaška lopta izrađena od kvalitetne tvrde gume.

Pogodna za uporabu u dvorani i na otvorenom.

Veličina: 7

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Košarkaška lopta za beton

Košarkaška lopta za beton Select Street. Osnovne karakterstike:

Boja: smeđe- crno -siva

Veličina 7

Priča o Select Sportu

SELECT Sport A / S jedan je od vodećih svjetskih proizvođača ručno šivanih lopti. Inovativna danska tvrtka s dugom i uzbudljivom povijesti proizvodi oko tri milijuna lopti godišnje i zastupljena je u većim dijelovima svijeta, a izvozi u preko 50 zemalja.

Osnivač tvrtke Eigil Nielsen

Tvrtku je 1947. osnovao Eigil Nielsen, vratar danske nogometne reprezentacije. Sudjelovao je u 28 nacionalnih utakmica od 1940. do 1951. godine, a s Danskom je osvojio broncu na Olimpijskim igrama u Londonu 1948. godine. U vrijeme Eigila Nielsena vrhunski igrači nisu mogli živjeti samo od svog sporta pa je odabrao trening za sportskog psihologa, a također je radio i u industriji cipela i kože.

Prva Select nogometna lopta

Ovdje je stvorio prvu SELECT nogometnu loptu. 1951. Eigil Nielsen sklopio je ugovor s Danskim nogometnim savezom o opskrbi nogometnih lopti na utakmicama nacionalne nogometne reprezentacije. Kao nešto potpuno novo, SELECT nogometna lopta nije imala šavove s vanjske strane. To je značilo da je lopta puno bolje zadržala svoj okrugli oblik i da konac nije predstavljao smetnju pri udaranju ili kretanju. Poboljšanje je bio radikalni novi izum.

Povijesni izum – 32 panela

U to su vrijeme sve nogometne lopte bile sastavljene od osam dijelova kravlje kože koja je ponajviše izgledala poput smeđe kožne naranče. Kasnije je korišteno 18 duguljastih traka prije nego što je SELECT 1962. predstavio jedan od najvećih izuma u povijesti nogometa – loptu s 32 panela.

Novi materijali

Početkom 1970-ih Eigil Nielsen ponovno je bio preteča kada su on i SELECT izveli rukometnu loptu izrađenu od 32 panela. Godine 1974. SELECT se odmaknuo od kravlje kože i izradio prvu ručno šivanu loptu od sintetičke kože. Ovaj je materijal brzo postao odabrani materijal umjesto prave kože, a danas su praktički sve lopte izrađene od sintetičke kože, bez obzira na marku. Sve vrste nogometnih i rukometnih turnira i dalje se igraju s loptama po principu Eigila Nielsena od 32 panela – baš kao što su sve lopte proizvedene u svijetu danas izgrađene na njegovoj inovaciji.

Asortiman Select sporta

Osim lopti svih vrsta, kao što je npr. ova košarkaška lopta za beton, asortiman tvrtke sada obuhvaća doslovno sve unutar sportske opreme za sljedeće sportove: nogomet, futsal i rukomet, uključujući sportsku opremu, sportsku njegu, golmanske rukavice, čizme i cipele, opremu za trening i odjeću.

Više informacija o tvrtki Select možete naći na ovom linku.

Težina 1 kg
Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.