Lopta za košarku Conti B7000 Pro veličina 7

SALE
-21%
  • Lopta za košarku Conti

Lopta za košarku Conti B7000 Pro veličina 7

55,00 (414,40 kn) (s PDV-om)

SKU: GS0005-7

Lopta za košarku Conti

  • Top kvalitetna košarkaška lopta s 16 panelnim dizajnom
  • FIBA approved
  • Veličina: 7
  • materijal: umjetna koža

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Lopta za košarku Conti

Lopta za košarku Conti B7000 Pro. Karakteristike:

Sastav: umjetna koža

Veličina: 7

O tvrtki Conti

Tvrtka je osnovana 1947. godine na Tajvanu. Od samog početka Conti je specijaliziran za proizvodnju proizvoda od gume i lopti.

Na početku je tvrtka započela s dnevnim kapacitetom od 2000 lopti, a proizvodni kapacitet postupno se povećavao. Istodobno se stvara partnerstvo s japanskom tvrtkom IRUMA RUBBER CO., koja ima veliko znanje o tehnici izrade lopti dugo više od pola stoljeća. Na taj način Conti povećava kapaacitet proizvodnje i brzinu izrade lopti.

Tehnologija laminiranja lopti

Vrlo bzro Conti započinje s proizvodnjom laminiranih lopti. Početni dveni kapacitet iznosio je 300 lopti. Uskoro nakon toga otvoren je prvi pogon za automatsku proizvodnju laminiranih lopti.

U sljedećim godinama odvojeni su nogometni i košarkaški segment poslovanja.

Intenzivno se radi na razvoju i postavljanju opreme za novi istraživački i razvojni centar.

Nova tvornica

Godine 1993. otvorena je nova tvornica u Guangzhouu u Kini pod nazivom CONTI TAI YOUNG SPORTING GOODS CO., LTD. s kapitalom od 3.500.000 USD; ima površinu od 15.000 četvornih metara i proizvodnu kapu. od 10.000-12.000 kom / dan.

Lopta za odbojku

Vrhunska odbojkaška lopta (VL-5) dobila je odobrenje Kineske odbojkaške federacije i ima pravo na upotrebu u kineskoj muškoj i ženskoj ekipnoj igri.

Proizvode se višebojne zelene / žute / bijele lopte od kože i PU lopte (VC-5).

Certifikat ISO 9002

Conti je ISO 9002 certificiran u siječnju 2001. godine. Contijev postupak kontrole kvalitete i proizvodnje je učinkovitiji i dosljedniji.

Košarkaška lopta sa 16 panela

Patentirana je košarkaška lopta s 16 panela i upisana je u američkom i europskom uredu za patente. Odobrena je od strane FIBA-e kao službena lopta za igru.

Danas 6 od 14 FIBA-inih odobrenih košarkaških lopti isporučuje Conti.

Nogometna lopta

Nova patentirana odbojkaška lopta (serija 7000) dobila je odobrenje Njemačkog odbojkaškog saveza kao prva klasa – DVV-1.

Nogometne lopte Conti odobrile su CTFA (Kineski nogometni savez Kineza) i dodijelile ih službenoj lopti za igre na državnom natjecanju na Tajvanu.

Više o tvrtki Conti možete pogledati ovdje.

Težina 1 kg
Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.