Lopta za nogomet cijena: Molten F5U1710

  • Lopta za nogomet cijena: Molten F5U1710

Lopta za nogomet cijena: Molten F5U1710

129,00kn (s PDV-om)

SKU: F5U1710

Lopta za nogomet cijena: Molten F5U1710. Ukratko:

  • Lopta za trening
  • službena replika lopte UEFA Europa League 2019/20
  • specijalni dizajn igranja po skupinama
  • klasična 32 panelna konstrukcija
  • Ručno šivana
  • vrlo dobre igračke karakteristike zbog površinske strukture
  • dobra trajnost

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Podijeli sadržaj:Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Lopta za nogomet cijena

Lopta za nogomet cijena: Molten F5U1710. Karakteristike:

Boja: bijela / crna / narančasta

Veličina: 5

O Moltenu

Osnovan 1958. godine, Molten je najveći svjetski proizvođač lopti i sportske opreme.

Samo šest godina nakon svog osnutka, lopte Molten za košarku, odbojku i nogomet bile su službene lopte Olimpijskih igara u Tokiju 1964. godine. Molten je službena košarkaška lopta za Olimpijske igre u Los Angelesu (1984), Seoulu (1988), Barceloni (1992), Atlanti (1996), Sydneyu (2000), Ateni (2004), Pekingu (2008), Londonu (2012) ) i Rio de Janeiru (2016).

Košarkaška lopta Molten također je službena lopta Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) u posljednjih 30 godina.

Molten odbojkaška lopta postala je službena lopta za američke reprezentacije 1997. godine, a za dječačke i djevojačke juniorske reprezentacije 2001. godine.

Kroz sezonu 2006-07, Molten je isporučivao lopte za elitnu Europsku Euroligu.

U svom prvom sudjelovanju u nogometnom udruživanju, tvrtka je ponudila svoju tehnologiju projektu Teamgeist i isporučila službenu nogometnu loptu kao OEM Adidasu za FIFA-svjetsko prvenstvo 2006. godine.

UEFA-ina Europska liga

UEFA je 23. listopada 2017. objavila da je korporacija Molten potpisala trogodišnji ugovor i postala službeni dobavljač lopti za mečeve za UEFA-inu Europsku ligu – zamijenivši Adidas – kroz sezone 2018–19, 2019–20 i 2020–21. “Molten UEFA Europa League” naziv je službenih mečeva na turniru tijekom trogodišnjeg ugovora. Lopta za nogomet cijena potječe od Molten Vantaggio 5000 – visokokvalitetne lopte za mečeve odobrene od strane FIFA-e.

Dana 4. veljače 2021., Molten i UEFA postigli su sporazum o produljenju trogodišnjeg ugovora kako bi postali službeni dobavljači lopti za mečeve za UEFA Europsku ligu i novostvorenu UEFA Europsku konferencijsku ligu.

Molten slogan „za pravu igru“

Izjava o brendu Molten. “Za pravu igru” sažima ciljeve koje marka Molten želi postići svojim proizvodima i aktivnostima.

Molten je uvjeren da se “prava igra” odvija samo kada sportaši svoj puni potencijal ostvare s besprijekornim loptama i sportskom opremom. Jedinu tada mogu postići svoj maksimalni učinak.

Aktivnosti za budućnost

Kao dio Moltenove predanosti “pravoj igri”, tvrtka konstantno poboljšava izvanrednu tehnologiju svojih proizvoda i marketinšku podršku.

Na primjer, Molten je razvio tehnološke marke poput ACENTEC-a koje se koriste u proizvodima poput nogometne lopte VANTAGGIO.

Zagovarajući “Za pravu igru” sa svim svojim mjerama, Molten se predstavlja kao tvrtka posvećena savršenom.

Više informacija o Moltenu potražite ovdje.

Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

1