Lopta za rukomet Select Ultimate | vel. 3

SALE
-41%
  • 1572646677.1855

Lopta za rukomet Select Ultimate | vel. 3

42,86 (s PDV-om)

SKU: 07676111

Select Ultimate smatra se jednom od najboljih rukometnih lopti na svijetu

Značajke:

  • Sintetička koža
  • Ručno šivana
  • Može se igrati sa i bez smole
  • Patentirani zero-wing mjehur izrađen od visokoučinkovitog prirodnog lateksa
  • Odobrena od strane EHF-a
  • Veličina 3

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Lopta za rukomet Select Ultimate

Lopta za rukomet Select Ultimate

Masa: 440 grama

Veličina: 3

Boja: plavo-bijela.

SELECT ULTIMATE smatra se jednom od najboljih rukometnih lopti na svijetu, zbog čega ju je EHF proglasila službenom meč loptom za Ligu prvaka, najveći klupski turnir na svijetu i za muškarce i za žene, te za EHF-ove druge klupske turnire i EM finale.

Ručno šivanje

Sve Select lopte  za elitnu i klupsku razinu šivaju se ručno i zatim prolaze temeljitu kontrolu kvalitete kako bi se osigurala savršena ravnoteža, dodir i let kroz zrak. U ručno šivanom lopti, 32 ploče se spajaju pomoću 540 dvostrukih šavova i 60 šavova u kutu i zatim su – posebne za Select – zapečaćene dvostrukim čvorom. Zbog toga lopta traje duže.

Materijal

Sintetička koža koja se koristi u Select rukometnim loptma sastoji se od vanjskog sloja “grippy” PU sa stražnjom stranom netkanih poliesterskih vlakana. Osim toga, posebne niti vlakana su umetnute na križni način kako bi se osigurala čvrstoća i stabilnost materijala. To osigurava loptu sa savršenim prianjanjem, optimalnom ravnotežom i ekstremnom izdržljivošću.

Originalna konstrukcija od 32 panela 

Lopta iz SELECT-a temelji se na revoluciji iz 1962., kada je osnivač tvrtke, Eigil Nielsen, izumio loptu napravljenu od 32 ploče. Njegova želja bila je stvoriti najpouzdaniju loptu s najizdašnijim, ravnim letom i odskokom ni previsokim ni prenisko.

Do tad bilo je nemoguće napraviti savršeno okruglu loptu sa samo 18 panela, što je bila standardna konstrukcija lopte u prošlosti. S 32 panela – 20 heksagona i 12 pentagona – SELECT je uspio stvoriti najokrugliju loptu ikad viđenu do tad.

Mjehur

Mjehur je izrađen od prirodnog lateksa visokih performansi. Zero-Wing koncept osigurava optimalnu zaobljenost i lopte i mjehura. SELECT koristi isključivo mjehure od lateksa u svojim loptama , s točkom ravnoteže na suprotnoj strani otvora ventila. To, zajedno sa Zero Wing konceptom, daje savršeno uravnoteženu loptu s vrlo živahnim odskokom.

Težina 1 kg
Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.