Lopta za umjetnu travu Molten F5V3850

  • Lopta za umjetnu travu

Lopta za umjetnu travu Molten F5V3850

259,00kn (s PDV-om)

SKU: F5V3850

Lopta za umjetnu travu

  • vrhunska lopta za trening
  • izuzetno kvalitetna sintetička koža
  • posebno pogodna za umjetnu travu i tvrde terene
  • izuzetno izdržljiva
  • univerzalno primjenjiva

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Podijeli sadržaj:Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Lopta za umjetnu travu

Lopta za umjetnu travu Molten F5V3850

Boja: plava / bijela / srebrena

Veličina: 5

UEFA-ina Europska liga

UEFA je 23. listopada 2017. objavila da je korporacija Molten potpisala trogodišnji ugovor i postala službeni dobavljač lopti za mečeve za UEFA-inu Europsku ligu – zamijenivši Adidas – kroz sezone 2018–19, 2019–20 i 2020–21. “Molten UEFA Europa League” naziv je službenih mečeva na turniru tijekom trogodišnjeg ugovora. Ove nogometne lopte potječu od Molten Vantaggio 5000 – visokokvalitetne lopte za mečeve odobrene od strane FIFA-e.

Dana 4. veljače 2021., Molten i UEFA postigli su sporazum o produljenju trogodišnjeg ugovora kako bi postali službeni dobavljači lopti za mečeve za UEFA Europsku ligu i novostvorenu UEFA Europsku konferencijsku ligu.

Molten lopta za umjetnu travu

Molten ide novim putem – na ovaj način želi ojačati svoju marku i proširiti vlastitu prodajnu mrežu. Ujedno učvrstiti poziciju najvećeg svjetskog proizvođača sportskih lopti i sportske opreme.

U skladu s Moltenovim sloganom „For the real game“ (Za pravu igru) tvrtka nastavlja razvijati izvrsne inovativne tehnologije.

Molten izrađuje proizvode besprijekorne kvalitete. Kao takav, kroz svoju predanost „za pravu igru“, sigurno će doprinijeti rastu cijele sportske industrije.

Aktivnosti za budućnost

Kao dio Moltenove predanosti “pravoj igri”, tvrtka konstantno poboljšava izvanrednu tehnologiju svojih proizvoda i marketinšku podršku.

Na primjer, Molten je razvio tehnološke marke poput ACENTEC-a koje se koriste u proizvodima poput nogometne lopte VANTAGGIO.

Zagovarajući “Za pravu igru” sa svim svojim mjerama, Molten se predstavlja kao tvrtka posvećena savršenom.

Više informacija o tvrtki Molten saznajte na službenim internet stranicama.

Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

1