Navlaka Ovtcharov za 1-2 reketa

  • 818538_Ovtcharov_Cover_2
  • 818538_Ovtcharov_Cover_3
  • 818538_Ovtcharov_Cover_1
  • 818538_Ovtcharov_Cover_Image_1

Navlaka Ovtcharov za 1-2 reketa

13,14 (99,00 kn) (s PDV-om)

SKU: 818538

Nova navlaka stolnoteniskog reketa Ovtcharov za 1-2 reketa posvećena je Dimi Ovtcharovu trenutno najboljem njemačkom i europskom stolnotenisaču i dugogodišnjem ugovornom igraču marke Donic, te kao posebnost je krasi njegov autogram.

Pravokutna navlaka izrađen je od visokokvalitetnog, robusnog najlonskog materijala (sličan ruksaku) i može se zatvoriti patentnim zatvaračem.

Unutrašnjost navlake je dodatno podstavljena tako da reket može preživjeti “pad”, a da ne bude oštećen. Nadalje navlaka sadrži dva integrirana manja pretinca za dodatnu opremu.

S ovom navlakom uvijek imate opremu na okupu i reketi su zaštićeni. Također je vrlo važno zaštititi gumu reketa od prljavštine (prašine, masnih prstiju itd.) kako bi zadržala „hvatljivost“ za igranje spina.

Uz to, preporučujemo povremeno osvježavanje i čišćenje gume, npr. Donic Schildkröt sredstvom za čišćenje. Nova navlaka Ovtcharov izravni je nasljednik poznate i popularne navlake Donic Salo.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Karakteristike:

·         Robusna, podstavljena navlaka reketa za jedan ili dva stolnoteniska reketa s patentnim zatvaračem;

·         Pravokutni poklopac s pretincem za do 3 loptice

·         Uključujući mali integrirani pretinac za dodatke

·         Štiti rekete i loptice od prljavštine i oštećenja

·         Nasljednik dobro poznate i popularne navlake Donic Salo

Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.