Planinarski štapovi Nils TK696 (Treking)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Planinarski štapovi Nils TK696 (Treking)

37,03 (279,00 kn) (s PDV-om)

SKU: 25-2-008
Nils Extreme TK696 štapovi za planinarenje imaju teleskopsku strukturu.

Time se omogućuje brzo i jednostavno podešavanje duljine štapa, proporcionalno visini korisnika. TK696 štapovi za planinarenje Nils imaju neklizajuće i ergonomske drške izrađene od posebnog sintetičkog materijala s podesivom trakom.

Unutarnji amortizer apsorbira vibracije i osigurava zaštitu zglobova čak i tijekom intenzivnog hodanja (sustav protiv udara može se lako isključiti u bilo kojem trenutku). Treking štapovi TK696 dizajnirani su za planinske terene, kako na tvrdim, tako i na mekim površinama.

Planinarenje (treking)  je sport koji sveobuhvatno razvija mišićni sustav i uvelike poboljšava učinkovitost našeg tijela. Mišići stražnjice, potkoljenica, bedara, ruku, ramena, prsa i trbuh rade dok hodate sa štapovima.  Uključivanje u vježbanje tako velike mišićne skupine doista pozitivno utječe na povećanje naše ukupne tjelesne spremnosti.

Raspoloživost: nema na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Dva trodijelna štapa s mogućnošću podešavanja duljine – od 65 do 135 cm

Težina: 640 g

Materijal: aluminij 6061

Sustav za amortiziranje udaraca: da

Mogućnost isključivanja sustava protiv udaraca: da

Ručka: ergonomska, od pluta

Promjer ploče: 5 cm

Promjer otvora: 14 mm

Dodatni čepovi: da

  • dvije gumene podloge za hodanje za asfaltne površine
  • dvije zamjenjive ploče za poseban trening na mekim površinama

Pakiranje: 2 štapa za nordijsko hodanje s dodatnim gumenim čepovima

Dostupni dodatni zamjenjivi dodaci: jastučići i pločice.

Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.