Reket Donic Top Team 500 za stolni tenis

  • 725051_TopTeam_500_1
  • 725051_TopTeam_500_2
  • Features_Ovtcharov_600_
  • 725051_TopTeam_500_Image

Reket Donic Top Team 500 za stolni tenis

18,45 (139,01 kn) (s PDV-om)

SKU: 725051

Reket Donic Top Team 500 namijenjen je ciljnoj skupini početnika u stolnom tenisu, rekreativcima i školskim sportovima.

Kvalitetno drvo, ručke i gume (Donic * guma s odobrenjem ITTF-a), spužva od 1,7 mm između gume i drveta daje potrebnu snagu, a istovremeno pruža razumnu kontrolu.

Ugrađena AVS tehnologija (sustav protiv vibracija) između gume i ručke osjetno smanjuje vibracije i oscilacije i tako omogućuje igru ​​bez umora s puno kontrole i optimalnim povratnim informacijama.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Reket Donic Top Team 500 – karakteristike

·         Donic Top Team 500 je reket za stolni tenis nivoa kvalitete 500

·         Konkavna ručka

·         Za početnike, rekreativce i školske sportove

·         5 slojno lamelirano drvo

·         FSC (Forest Stewardship Council) certificirano drvo iz kontroliranog održivog uzgoja

 

Tehnologije

AVS – sustav protiv vibracija

Sustav protiv vibracija sustav je za apsorbiranje udara koji je razvio Schildkröt. AVS nudi poboljšanu kontrolu lopte i smanjene vibracije uzrokovane energijom udara lopte zahvaljujući dva posebna mekana sloja koja su laminirana između gume i ručke. Kao rezultat toga, AVS povećava preciznost udaraca i za obrambeni i za napadački stil igre.

 

Reket Donic Top Team 500 – brzi pregled

Guma:                  Donic – odobrena od ITTF-a

Debljina spužve: 1,7 mm

Tip igrača:           napadačka igra

Brzina:                  80

Spin:                     80

Kontrola:             60

 

Više informacija o tvrtki Donic Schildkröt

Više informacija o stolovima, reketima i ostaloj opremi za stolni tenis možete pogledati na web stranici Donic Schildkröt.

Od 2000. godine snage pojedinih marki Donic i Schildkröt spojene su u tvrtku Donic-Schildkröt. Na taj način je došlo do spajanja jedne od najuspješnijih svjetskih marki u sektoru natjecateljskog stolnog tenisa Donic i tvrtke Schildkröt, vodeće svjetske marke stolnog tenisa za slobodno vrijeme.

Donic-Schildkröt nudi vam pravi izbor materijala za savršenu interakciju između loptice i reketa. Nagrađivani Carbotec reketi od ugljika i reketi s certifikatom FSC® samo su primjeri potpuno novih inovacija kojima Donic-Schidlkröt revolucionira svijet stolnog tenisa.

Donic ne sponzorira samo legende stolnog tenisa kao što su Jan-Owe Waldner ili Jörgen Persson, već i mnoge mlade, perspektivne igrače širom svijeta.

Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.