Ruksak Babolat Pure Aero Rafa

SALE
-10%
  • Ruksak Babolat Pure Aero Rafa_1
  • Ruksak Babolat Pure Aero Rafa_2
  • Ruksak Babolat Pure Aero Rafa_3

Ruksak Babolat Pure Aero Rafa

83,48 (s PDV-om)

SKU: 753097

Ostavite dojam čim stupite na teren.

Možete nositi svu opremu koja vam je potrebna za igranje tenisa u elegantnom i praktičnom ruksaku Pure Aero Rafa.

Izotermni pretinac može primiti do 3 reketa.

KAPACITET RUKSAKA: Jedan glavni odjeljak za rekete (odvojen od središnjeg pretinca), dizajniran da primi do 2 reketa bez navlaka. Osigurana najlonska navlaka za teniski reket.

DŽEPOVI: Jedan veliki, glavni pretinac za ruksak s džepom za prijenosno računalo čuva vašu opremu dalje od reketa i sigurno ju organizira. Dva bočna džepa za dodatnu opremu i donji ventilirani džep za cipele pružaju dodatno spremište.

RUČKE: Podstavljene, podesive trake za naprtnjače za cjelodnevnu udobnost. Ojačana ručka za hvatanje i kretanje za brzo nošenje.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

DIMENZIJA: 20 x 32 x 77 cm

VOLUMEN:  32 litre

KAPACITET: 3 reketa

Težina 1 kg
Brand

Proizvod

Broj reketa

1 – 2

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.