Select lopta za rukomet Maxi Grip 2

  • maxi_grip_blue_yellow

Select lopta za rukomet Maxi Grip 2

26,41 (198,99 kn) (s PDV-om)

SKU: 0762200

Novorazvijena lopta za mlade s jedinstvenom ljepljivom površinom koja pruža izvrsno prianjanje  lopte bez potrebe za ljepilom.
Površina je ljepljiva kada uhvatite loptu, ali kada je otpustite, ne ostavlja tragove na rukama ili sportskim podovima.
Ispod površine, lopta ima poznate i vrlo poznate ZNAČAJKE SELECT.
Lopta je izrađena od mekog i izdržljivog HPU materijala.
Testirano od strane SGS-a i ne sadrži štetne tvari.

Ručno je šivana.

Odobrena od strane EHF.

Veličina: 2

Raspoloživost: nema na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Boja: plavo-žuta.

Maxi grip tehnologija

SELECT je posljednje dvije godine razvijao rukometnu loptu s ljepljivom površinom i prva je tvrtka  svijetu koja je uvođenjem SELECT Maxi Gripa ostvarila taj cilj.

Ručno šivanje

Sve Select lopte  za elitnu i klupsku razinu šivaju se ručno i zatim prolaze temeljitu kontrolu kvalitete kako bi se osigurala savršena ravnoteža, dodir i let kroz zrak. U ručno šivanom lopti, 32 ploče se spajaju pomoću 540 dvostrukih šavova i 60 šavova u kutu i zatim su – posebne za Select – zapečaćene dvostrukim čvorom. Zbog toga lopta traje duže.

Materijal

Ljepljiva površina podići će igru jer MAXI GRIP omogućuje bolju igru loptom i brži tempo. Ljepljivi stisak također je korist za, primjerice, pivot igrača, koji obično prima loptu u brzim, uskim zavojima, te za vježbanje složenih završnih vještina koje djeca gledaju kod profesionalnih igrača.

Originalna konstrukcija od 32 panela 

Lopta iz SELECT-a temelji se na revoluciji iz 1962., kada je osnivač tvrtke, Eigil Nielsen, izumio loptu napravljenu od 32 ploče. Njegova želja bila je stvoriti najpouzdaniju loptu s najizdašnijim, ravnim letom i odskokom ni previsokim ni prenisko.

Do tad bilo je nemoguće napraviti savršeno okruglu loptu sa samo 18 panela, što je bila standardna konstrukcija lopte u prošlosti. S 32 panela – 20 heksagona i 12 pentagona – SELECT je uspio stvoriti najokrugliju loptu ikad viđenu do tad.

Mjehur

Mjehur je izrađen od prirodnog lateksa visokih performansi. Zero-Wing koncept osigurava optimalnu zaobljenost i lopte i mjehura. SELECT koristi isključivo mjehure od lateksa u svojim loptama , s točkom ravnoteže na suprotnoj strani otvora ventila. To, zajedno sa Zero Wing konceptom, daje savršeno uravnoteženu loptu s vrlo živahnim odskokom.

 

Težina 1 kg
Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.