Sprava za ruku i prste, prilagodljiv otpor

  • Sprava za ruku i prste, prilagodljiv otpor
  • Sprava za ruku i prste, prilagodljiv otpor
  • Sprava za ruku i prste, prilagodljiv otpor
  • Sprava za ruku i prste, prilagodljiv otpor

Sprava za ruku i prste, prilagodljiv otpor

39,00kn (s PDV-om)

SKU: 17-37-203

PZ20 ONE FITNESS ručna je sprava dizajniran za vježbanje ruku, zapešća i podlaktica. Samo nekoliko minuta dnevno pomoći će vam da povećate snagu i moć stiska.

Sprava za vježbanje ruku se može koristiti u treningu snage, za rehabilitaciju ruku i prstiju i za ublažavanje simptoma bolesti zglobova.

PZ20 izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji jamče sigurnost upotrebe i dugotrajne performanse. Ergonomski izrađena, sprava sigurno leži u ruci povećavajući pozitivne rezultate vježbe.

PZ20 je opremljen mehanizmom za podešavanje otpora koji korisniku omogućuje podešavanje razine intenziteta otpora od 10 do 40 kg, u skladu s osobnim željama i fizičkim sposobnostima. Udobno dugme omogućuje glatko podešavanje napetosti opruge od kromiranog čelika.

U pakiranju se nalazi 1 sprava za vježbanje ruku. 

Raspoloživost: nema na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Podijeli sadržaj:Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

  • Otpor: podesiv, 10 do 40 kg
  • Materijal: propilen i čelik
  • Pakiranje: 1 komad

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

1