Ultimate EURO 2018 Croatia Official match ball | vel. 3

SALE
-35%
  • Službena lopta EURO 2018. rukometnog prventsva u Hrvatskoj
  • Image slika

Ultimate EURO 2018 Croatia Official match ball | vel. 3

59,90 (s PDV-om)

SKU: 0762215

Službena lopta EURO 2018. rukometnog prventsva u Hrvatskoj.

EHF APPROVED

Izrađena je od iznimno kvalitetnog materijala sintetičke kože.

Patentirani Zero-Wing mjehur unutar lopte osigurava njen postojani oblik te posebno razvijena pjena Shark Skin daje lopti osebujan osjećaj lakoće te ona odlično prijanja u ruci.

ULTIMATE je izvanredna lopta gdje je, prije svega, njen konstantni balans osigurava od slučajnih odskoka.

Ručno je šivana.

Veličina 3.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Ultimate EURO 2018 Croatia Official match ball | vel. 3

Ultimate EURO 2018 Croatia Official match ball

Masa: 440 grama

Veličina: 3

Boja: crvena-bijela-plava.

Ručno šivanje

Sve Select lopte  za elitnu i klupsku razinu šivaju se ručno i zatim prolaze temeljitu kontrolu kvalitete kako bi se osigurala savršena ravnoteža, dodir i let kroz zrak. U ručno šivanom lopti, 32 ploče se spajaju pomoću 540 dvostrukih šavova i 60 šavova u kutu i zatim su – posebne za Select – zapečaćene dvostrukim čvorom. Zbog toga lopta traje duže.

Materijal

Sintetička koža koja se koristi u Select rukometnim loptma sastoji se od vanjskog sloja “grippy” PU sa stražnjom stranom netkanih poliesterskih vlakana. Osim toga, posebne niti vlakana su umetnute na križni način kako bi se osigurala čvrstoća i stabilnost materijala. To osigurava loptu sa savršenim prianjanjem, optimalnom ravnotežom i ekstremnom izdržljivošću.

Originalna konstrukcija od 32 panela 

Lopta iz SELECT-a temelji se na revoluciji iz 1962., kada je osnivač tvrtke, Eigil Nielsen, izumio loptu napravljenu od 32 ploče. Njegova želja bila je stvoriti najpouzdaniju loptu s najizdašnijim, ravnim letom i odskokom ni previsokim ni prenisko.

Do tad bilo je nemoguće napraviti savršeno okruglu loptu sa samo 18 panela, što je bila standardna konstrukcija lopte u prošlosti. S 32 panela – 20 heksagona i 12 pentagona – SELECT je uspio stvoriti najokrugliju loptu ikad viđenu do tad.

Mjehur

Mjehur je izrađen od prirodnog lateksa visokih performansi. Zero-Wing koncept osigurava optimalnu zaobljenost i lopte i mjehura. SELECT koristi isključivo mjehure od lateksa u svojim loptama , s točkom ravnoteže na suprotnoj strani otvora ventila. To, zajedno sa Zero Wing konceptom, daje savršeno uravnoteženu loptu s vrlo živahnim odskokom.

 

Težina 1 kg
Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.