Golmanske rukavice i štitnici

Prikazuje se svih 29 rezultata

Golmanske rukavice za najbolje „čuvare mreže“

U našoj ponudi golmanskih rukavica otkrit ćete savršenu opremu za svoju sljedeću veliku utakmicu. Rukavice su posebno skrojene prema potrebama golmana i podržavaju vas u vašem sportu. Nudimo rukavice poznatog njemačkog proizvođača Reusch. Otkrijte nogometne rukavice koje najbolje odgovaraju vama i vašim individualnim potrebama. Asortiman uključuje modele za muškarce, ima varijante za ruke malih sportaša, a nudi i posebne rukavice za najmlađe. Dizajneri uvijek postižu savršenu ravnotežu između praktične funkcionalnosti i modernog izgleda. Dakle, ništa ne stoji na putu uspješnoj igri.

Golmanske rukavice s velikom hvatljivosti

Ako tražite pravi par vratarskih rukavica, brzo ćete pronaći ono što tražite u širokoj ponudi. Pronaći ćete golmanske rukavice izrađene od različitih materijala i za različite podloge. Zajedničko im je što su vaše ruke zaštićene čak i ako lopta leti malo brže u vašem smjeru. Zahvaljujući protukliznoj završnici na dlanu, lopta ostaje sigurno na mjestu i ne klizi vam iz ruku. Kako se ne biste znojili ni nakon duge igre, mnogi modeli opremljeni su posebnim ventilacijskim otvorima koji osiguravaju potrebnu prozračnost. Osim toga, savršeno pristajanje također igra ulogu. Najbolju izvedbu i pouzdano hvatanje lopte možete postići samo ako su vam rukavice čvrsto na rukama. Kako biste pribor mogli prilagoditi svojim rukama, možete koristiti praktične čičak kopče.

Golmanske rukavice izrađene su od visokokvalitetnih materijala

Kako bi vas golmanske rukavice mogle pratiti kroz mnoge utakmice, izrađene su od biranih materijala koji su poznati po svojim pozitivnim svojstvima. Na primjer, naći ćete lateks kao komponentu koja je otporna na abraziju i robusna. Guma je elastična, a najlon se lako održava. Kako biste mogli spremiti rukavice, za neke modele dobit ćete praktične torbe za pohranu. Također imate izbor između brojnih različitih dizajna poznatog njemačkog proizvođača Reusch. Izaberite model koji je klasičan i suptilan u crnoj ili tamnoplavoj boji ili se odlučite za vratarske rukavice koje dolaze u privlačnim bojama poput crvene ili narančaste i osvajaju bodove uzbudljivim uzorcima.

Golmanske rukavice za šefa kaznenog prostora

Kao vratar, Vi ste šef u šesnaestercu. Vaša riječ ima težinu na terenu jer su vaša perspektiva i pregled jedinstveni zahvaljujući vašoj ulozi.

Kako bi omogućili optimalan izbor u našoj web trgovini nudimo velik broj modela golmanskih rukavica Reusch.

Utakmica se približava a nemaš odgovarajuće rukavice? Nema problema. Na našem skladištu u Velikoj Gorici uvijek imamo preko 150 pari rukavica spremnih za isporuku. Tako ti možemo osigurati brzu dostavu već za sljedeću utakmicu!

29