Lopte za futsal

Prikazuje se svih 6 rezultata

Lopte za futsal | lopte za mali nogomet

Savršena lopta za umjetnike igre na malom prostoru

Što je futsal? Mali nogomet (futsal) ili dvoranski nogomet je varijanta nogometne igre koja se igra u zatvorenom prostoru. Igra je znatno brža zbog manjih igrališta koja su uglavnom ograničena matinelama, a golovi su veličine rukometnih golova. Igra je brža i dinamičnija od velikog nogometa i postiže se više pogodaka.

Zimi, kada je led i snijeg, ljudi se vole prebaciti u dvoranu kako bi mogli nastaviti trenirati i kako bi zimska pauza bila što kraća. Osnovna oprema na otvorenom je ista kao iu zatvorenom, uz nekoliko razlika, kao što su tenisice bez čepova itd. Lopta je također drugačija. Ne koriste se standardne lopte za nogomet, već posebne dvoranske lopte čiji je odskok reduciran, tj. usklađen s podovima u dvorani.

Lopte za futsal | lopte za mali nogomet po povoljnim cijenama

Bilo da se radi o loptama za mali nogomet izrađene od sintetičkog velura, umjetne kože ili nekog drugog visokokvalitetnog matarijala, kod nas ćete pronaći pravu loptu za futsal za svoje potrebe.

U ponudi imamo lopte za futsal / lopte za mali nogomet poznatih svjetskih proizvođača Select, Molten, Topstar…

Isprobajte sami: naše lopte impresioniraju najboljim igračkim karakteristikama, čak i uz česte treninge. Nudimo futsal lopte za korištenje u školama i klubovima itd. Sigurno ćete pronaći odgovarajuću nogometnu loptu za dvoranu | futsal  loptu u našoj web trgovini.

6