Načini plaćanja

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod.

Flink.hr će periodično, po svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Ti proizvodi će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, točno specificirane skupine. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebno trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl. Nakon proteka roka akcijske prodaje, flink.hr neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostavit će se kupcu putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte navedenu u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe.

Sve cijene su izražene u Eurima (Eur).

U sve cijene je uračunat PDV.

Ako kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju molimo da nas kontaktirate na: info@flink.hr ili na telefonski broj 01 6260 440 kako bi naša služba za korisnike provjerila je li narudžba zaprimljena. Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupnju, također nas slobodno možete kontaktirati na navedeni broj telefona i pomoći ćemo vam dovršiti kupovinu.

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

Naručeni proizvodi mogu se platiti online jednom od ovih kreditnih kartica: MasterCard, Diners, Visa, Visa Premium ili Maestro. I to:

Jednokratno: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Premium i Diners

Do 12 rata bez kamata: Visa, Visa Premium i Maestro Privredne banke Zagreb, MasterCard i Visa Zagrebačke banke te Diners Erste banke.

Napomena: Minimalan iznos za obročno plaćanje je 100 Eur (753,45 kn).

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Prilikom sklapanja narudžbe bit će navedeni svi podaci potrebni za plaćanje općom uplatnicom.

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Prilikom sklapanja narudžbe bit će navedeni svi podaci potrebni za izvršenje plaćanja.

Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen na računu (uključujući trošak dostave).