Predstavljamo brand Rhinowalk

— Objavljeno 05.02.2023.
Predstavljamo brand Rhinowalk
Rhinowalk je brand specijaliziran za proizvodnju biciklističkih torbi i bisaga visoke kvalitete. Osnovni cilj Rhinowalka je omogućiti korisnicima da se usredotoče na samu vožnju, bez vanjskih utjecaja.

Koristiti jednostavan dizajn za rješavanje složenih problema. Dizajnirati proizvode vrhunskih performansi s fokusom na na biciklizam.

Osnovne postavke branda Rhinowalk

Osnivač marke RHINOWAK ima višegodišnje iskustvo industrijskog dizajna i bavi se dizajnom kovčega i torbi više od 10 godina. Zaljubljenost u sve vrste bicikala, od kućnog običnog bicikla do sklopivog bicikla, brdskog bicikla ili profesionalnog cestovnog bicikla pretvorio je u misiju obogaćivanja osjećaja slobode prilikom vožnje vašeg ljubimca na 2 kotača.

RHINOWALK proizvodi namijenjeni su onima koji hodaju otvorenih očiju kroz svijet, a ponekad i po oblacima – jednostavno i lako….

Robna marka RHINOWALK od stvaranja do danas inzistira na stavu, prenoseći duh fokusa na stvaranju dobrog proizvoda.

Zbog ljubavi prema biciklizmu, te znatiželjnom i otvorenom duhu Rhinowalk dizajnerski tim uvijek teži napretku i promjeni postojećih dizajna. Kombinacija vlastite proizvodnje te ljubav prema biciklizmu i dizajnu rezultira biciklističkim torbama za one koji vole biciklističke ture po gradu ili idu na duža putovanja biciklom.

Naš dizajn: fokus na koncizan stil i usmjerenost na ljude, na prvom su mjestu izvedba proizvoda i iskustvo.

Naša tehnologija: uvijek se pridržavati visokih standarda tehnologije za poboljšanje kvalitete proizvoda.

Naš cilj: budite sigurni u naše proizvode i kada ih koristite u surovim uvjetima.

Bisage (stražnje, pričvršćivanje na nosač tereta)

Veći i teži predmeti prtljage pripadaju stražnjim nosačima. Klasični »backrolleri« (npr. Rhinowalk RK19662 – 27 litara mogu primiti puno prtljage.

Prednje bisage

Prednje bisage idealno se postavljaju na takozvane nosače prtljage lowrider na prednjem kotaču kako bi se težište približilo glavčini prednjeg kotača.

Torbe za okvir bicikla

Torbe za okvir bicikla (na engleskom Frame Packs) pričvršćene su na nosač sjedala i gornju cijev, gornju cijev i donju cijev, ili čak na cijeli trokut okvira bicikla, ovisno o modelu. 

Torbe na upravljaču

Prednost torbe na upravljaču je ta što vam u svakom trenutku omogućuje brzi pristup vašoj najvažnijoj prtljazi (karte, mobitel, kabanica, grickalice itd.)

Torbe ispod sjedala

Ovdje se mogu naći najvažnije sitnice: višenamjenski alat, komplet za popravak, zamjenska zračnica itd. 

Trobe na nosaču tereta

Uski, idealno vodonepropusne torbe na nosaču tereta koje savršeno pristaju na vrh prtljažnika i nude 10 – 30 litara dodatnog volumena.