Drvo za reket za stolni tenis andro Novacell ALL/S

 • Drvo andro Novacell ALL_S_1
 • Drvo andro Novacell ALL_S_2

Drvo za reket za stolni tenis andro Novacell ALL/S

54,95 (s PDV-om)

SKU: 100.006.002

andro Novacell ALL/S je drvo s mnogo talenata!

Andro NOVACELL je drvo s mnogo talenata. Pogodno za napredne igrače koji i dalje razvijaju svoju tehniku igranja, ali i za svestrane igrače (Allround igrači). Izrada iz pet slojeva osigurava dobru ravnotežu između brzine i kontrole.

Velika optimalna zona udarca i smanjene vibracije (CELL tehnologija) povećavaju toleranciju na pogreške i kompenziraju sitne pogreške u igri.

Za napredne igrače koji dalje žele razviti svoju igru. Kao i za svestrane igrače (Allround) koji ne žele da im drvo diktira kada treba ubrzati tempo igre.

 • Proizvođač: andro
 • Masa (grama): 75
 • Materijal: Puno drvo
 • Broj slojeva: 5
 • Brzina: 86
 • Kontrola: 97
 • Čvrstoća: 90
 • Način igre: ALL+ (Allround / svestrani igrači)
 • Oblik drške: konkavan

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Drvo za reket za stolni tenis

Drvo za reketa za stolni tenis andro Novacell ALL/S

Drška: konkavni oblik

SMOOTH ENERGY | ČISTA ENERGIJA

Dokazana CELL tehnologija smanjuje vibracije iz točke kontakta s lopticom i osigurava jasan impuls buduće igre. Reagirajte brže pod vremenskim pritiskom i pripremite se za sljedeći udarac!

ODABIR FURNIRA

Pažljivo odabrani furniri i jezgra od drva Ayous, tj. Kiri (NOVACELL OFF/S) osiguravaju izvrsnu ravnotežu između brzine i kontrole.

CELL TECHNOLOGY | TEHNOLOGIJA ĆELIJA U DRŠKI

Ćelije u drški reketa punjene pjenom smanjuju vibracije i apsorbiraju energiju.

Više detalja o reketu pronađite na web stranici proizvođača.

andro – vrhunski stolnoteniski brand iz Njemačke

andro je jedan od vodećih brendova za stolni tenis iz Njemačke. Na tamošnjem tržištu je prisutan već dugi niz godina.  Velik dio svojih proizvoda andro proizvodi u Njemačkoj, te je po tome jedinstven proizvođač opreme za stolni tenis. Od proizvoda posebno se ističu drva za rekete za stolni tenis (andro Timber, andro Gauzy, andro Inizio itd.) i gume za rekete za stolni tenis (legendarne andro good, andro Hexer, andro Rasanter…)

andro – profesionalna oprema za stolni tenis

Volimo biti inovativni i kreativni – i volimo igru. Andro čine međunarodna ekipa vrhunskih stolnotenisača iz Njemačke, Japana i Francuske, koji su potpuno posvećeni razvoju proizvoda za stolni tenis i stalno ih usavršavaju do savršenstva.

Andro je jedan od najautentičnijih i najstrastvenijih brandom na tržištu, s fokusom na natjecateljski stolni tenis. Neovisno o tome igrate li za svoju reprezentaciju, klub ili na ulici.

Kao sportaši, oslanjamo se na vjerodostojnost. Stoga ne očekujte čuda. Čak i najbolja guma ili najbolje drvo neće vas nikamo odvesti bez vlastitih ambicija.

S iskustvom koje ima, andro želi ponuditi onaj materijal koji točno odgovara vještinama svakog igrača i na taj način omogućiti kontinuirano poboljšavanje svoje igre.

Uvjereni smo da stolni tenis zbližava ljude iz cijeloga svijeta i pozitivno utječe na naše zajedništvo. Ili da to izrazimo riječima Adama Bobrowa: Wanna play?

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.