Elektronski pikado Karella CB-25

 • Pikado Karella CB-25_1
 • Pikado Karella CB-25_4
 • Pikado Karella CB-25_2
 • Pikado Karella CB-25_3
 • Pikado Karella CB-25_7
 • Pikado Karella CB-25_10

Elektronski pikado Karella CB-25

79,95 (s PDV-om)

SKU: KA808901

Kabinet za pikado Karella CB-25

Savršen uvod u svijet elektronskog pikada. Karella CB-25 je profesionalna soft dart (pikado) ploča u praktičnom ormariću koji se može zaključati tzv. kabinet za pikado.  Kao i svi Karella aparati za pikado, ima točne turnirske dimenzije, dupli bullseye i crveno/plave segmente s 2 rupe koje svaki igrač poznaje iz profesionalnog elektronskog pikada.

S 29 različitih igara i 90 varijanti igara, pikado ploča nudi zabavu za do 8 igrača.

Naravno, također možete igrati sami ili se natjecati s jednim od 5 računalnih protivnika. Veliki, lako čitljiv LCD zaslon uvijek prikazuje trenutni rezultat. Ovdje je također integriran zaslon za kriket.

Ako bacač promaši polje s bodovima, veliki prsten za hvatanje štiti strelice od pada. Zahvaljujući praktičnom gumbu za odbijanje, prije igre možete odlučiti hoće li se odskočne strelice računati ili ne. Osim toga, stroj za pikado ima elektroničke glasovne najave i digitalni zvučni efekti. Na vrhu ormarića, držač za strijele nudi prostor za 6 strelica.

Pikado uređaj može raditi ili s napajanjem ili s 3 AA baterije (nisu uključene). Prikladno samo za meke strelice do maksimalno 18 g. Opseg isporuke uključuje 6 strelica (cca. 16 g), zamjenske vrhove, napajanje i materijal za montažu.

Karakteristike:

 • Visina: 45 cm
 • Širina: 44 cm
 • Širina otklopljenog kabineta: 85 cm
 • Dubina: 5 cm
 • Masa: 4 kg

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Elektronski pikado Karella CB-25

Elektronski pikado Karella CB-25

Elektronski pikado Karella

Početkom 90-ih godina asortimanu je pridodan asortiman pikada. Tada nitko nije znao da će se ovaj sport jednog dana razviti u popularan sport i da će milijuni gledatelja s oduševljenjem pratiti svjetska prvenstva. I ovdje je WINSPORT vrlo rano lansirao vlastiti brend KARELLA i sada je izgradio veliku, uspješnu prodajnu mrežu diljem Europe. U 2019. došlo je do proboja na području profesionalnog pikada. Kroz suradnju s profesionalnim igračima iz Karella tima, usavršili smo proizvodnju pikado strelica koje su se za nas proizvodile u Engleskoj.

Uz naš uspješan brend Karella, WINSPORT ima službenu veleprodaju vodećeg svjetskog tržišta WINMAU iz Engleske. Sva nacionalna, međunarodna prvenstva i PDC svjetska prvenstva održavaju se isključivo na pikado pločama Winmau. WINSPORT, zajedno s Winmauom, podržava brojne pikado saveze i vrhunske igrače diljem Europe.

Gdje kupiti elektronski pikado: automatski brojač i mnoge varijante igre

Elektronska pikado ploča sadrži ugrađeno računalo koje omogućuje mnoge različite varijante igre. To znači da ploča za pikado prepoznaje dotična pravila i uvijek izračunava točan rezultat. To je zgodno za vas kao igrača: više se ne morate brojati, ali možete pratiti svoj rezultat i potpuno se koncentrirati na svoje sljedeće bacanje. Vrhunski modeli među e-pikado pločama nude do 150 vrsta igre za do 16 igrača u isto vrijeme, kao i 5 varijanti treninga.

Elektronska pikado ploča: Razlika između ploča s dvije rupe i s tri rupe

Elektronska pikado ploča ili soft dart ima male rupe na površini u koje se strelice mogu zabiti. Kada su u pitanju pikado ploče, razlikuju se ploče s dvije i tri rupice. To znači da su polja za dvostruke i trostruke bodove široki 2 odnosno 3 rupe. Na turnirima se koriste samo ploče s dvije rupe. Posebno je praktičan takozvani ormar za pikado. Poznat i kao kabinet za pikado. Ima vrata ormarića s držačima za strelice. Nakon igranja električni pikado se može jednostavno zatvoriti.

Pikado aparat: deseci varijanti igre za neograničenu zabavu

Pikado aparat je atrakcija za svako područje za slobodno vrijeme. Mogu igrati svi, od početnika do profesionalaca. Precizni sport zahtijeva koncentraciju i precizno bacanje kada ciljate tzv. Bika („bull“ ili sredina ploče) ili trojku na pikado ploči. Različite igre pikada osiguravaju dugotrajnu zabavu. Ovisno o varijanti igre, morate pogoditi sredinu ploče, trostruke ili dvostruke bodove da postignete rezultat i pobijedite.

Najbolju opremu za pikado možete kupiti ovdje u web trgovini www.flink.hr

Više informacija o Karella proizvodima možete vidjeti na web stranici proizvođača.

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.