Futsal lopta Select Super TB – FIFA Quality Pro

SALE
-14%
  • futsal_super_tb_white_v22 – kopija

Futsal lopta Select Super TB – FIFA Quality Pro

79,50 (598,99 kn) (s PDV-om)

SKU: 0761349

Futsal lopta Select Super TB – FIFA Quality Pro

Futsal lopta Select Super TB je termo-ljepljena, što znači da su paneli koji čine loptu zalijepljeni na vrlo visokoj temperaturi, što omogućuje da nema šavova
Lopta je izrađena od kvalitetnih materijala pomno biranih sa svim karakteristikama koje karakteriziraju klasičnu Selectovu nogometnu loptu.
Oznaka FIFA QUALITY PRO označava da je lopta prošla sedam službenih FIFA testova pod najzahtjevnijim uvjetima.
Nova 3D dijamantna struktura osigurava stabilniju putanju, optimizira kontakt lopte i kopačke i omogućuje bolje prianjanje za vratare.
Konstrukcija odbija vodu, što znači da lopta zadržava svoju izvornu težinu kada se koristi u mokrim uvjetima.
Ispod vanjskog materijala, lopta ima novorazvijenu postavu debljine 4 mm i Zero Wing mjehur od lateksa.
Službena lopta za utakmicu Superlige 3F i danske futsal reprezentacije.

Veličina: 4

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Futsal lopta Select Super TB – FIFA Pro

Futsal lopta Select, karakteristike:

Boja: bijelo-sivo-crvena

Veličina: 62,5 – 63,5 cm.

Težina: 410-430.

Ove profesionalne malonogometne lopte preferiraju brojne profesionalne lige, momčadi i igrači širom svijeta.

FIFA Quality Pro

Oznaka QUALITY PRO označava da je lopta prošla sedam službenih FIFA testova pod najzahtjevnijim uvjetima.

Dizajn

Selectov identitet odražava se klasičnom bijelom bojom kao baznom bojom, dok su snažne i vidljive boje dodane dizajnu kako bi se stvorio dinamičan i suvremen izraz. Novi dizajn s obojenim rubovima povećava vidljivost lopte igračima, vratarima i gledateljima. U razvojnom procesu koristile su se vrijedne povratne informacije od profesionalnih igrača lige i trenera, te je testirana na treninzima s profesionalnim vratarima kako bi se provjerila vidljivost lopte u zraku.

Originalna konstrukcija od 32 panela

Svaka malonogometna lopta iz SELECT-a temelji se na revoluciji iz 1962., kada je osnivač tvrtke, Eigil Nielsen, izumio loptu napravljenu od 32 ploče. Njegova želja bila je stvoriti najpouzdaniju loptu s najizdašnijim, ravnim letom i odskokom ni previsokim ni prenisko.

Do tad bilo je nemoguće napraviti savršeno okruglu loptu sa samo 18 panela, što je bila standardna konstrukcija lopte u prošlosti. S 32 panela – 20 heksagona i 12 pentagona – SELECT je uspio stvoriti najokrugliju loptu ikad viđenu do tad.

TB – Termo Bonded

FUTSAL SUPER TB je termo-ljepljena, što znači da su paneli koje čine loptu zalijepljeni na vrlo visokoj temperaturi, što omogućuje da nema šavova. Lopta na ovaj način traje puno dulje.

Vanjski sloj

Vanjski sloj lopte izrađen je od sintetičke kože u poliuretanu (PU). Površina ovog materijala može biti ili “sjajna”, “zrnata” ili “uzorak” i sastoji se od puno PU vlakana. U kombinaciji to daje snažnu površinu s dosljednom mekoćom.

SELECT stoji za kvalitetu

SELECT-ove ručno prošivene nogometne lopte i rukometne lopte zadržavaju savršenu ravnotežu, dodir, odskok i let tisućama sati, čak i uz teške terene i vremenske uvjete. Nije lako postići ovu razinu kvalitete. Otprilike 70 godina SELECT je za svoje ručno šivane lopte koristio samo najbolju kožu i (kasnije) najbolje sintetičke materijale.

Također Select nudi najopsežnija jamstva kvalitete u industriji. Kako bi se osiguralo da sve lopte SELECT odgovaraju zahtjevima kvalitete, temeljito se pregledavaju već u samim Select tvornicama u Pakistanu. Uz to, vrhunske Select lopte se dodatno provjeravaju u Danskoj. Prije isporuke proizvoda provjeravaju se šavovi, površina, sferičnost, opseg, težina, hermetičnost i tiskarske boje.

Select standardi kvalitete najviši su u industriji, čak i viši od FIFA-inih kada su u pitanju najbolje lopte. Također, tvrtka Select nudi najbolja jamstva u industriji. Trogodišnje jamstvo za šavove i oblik za Select lopte Pro serije i dvogodišnje jamstvo na Select lopte Club Series.

Više o tvrki Select pogledajte ovdje. 


Težina 1 kg
Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.